TSG Hoffenheim thuisshirt 2021-2022

Hoffenheim en JOMA hebben het nieuwe TSG Hoffenheim thuisshirt 2021-2022 onthuld. In dit tenue speelt de Duitse club de Bundesliga en DFB Pokal thuiswedstrijden in de Rhein-Neckar-Arena gedurende 2021-2022. Sinds de zomer van 2019 is JOMA de kledingsponsor van het de Bundsliga club en ook dit seizoen is het Spaanse sportmerk weer verantwoordelijk voor het design en de productie van alle tenues en trainingskleding.

TSG Hoffenheim thuis shirt en tenue 2021-2022

Het TSG Hoffenheim thuisshirt 2021-2022 heeft dit jaar een speciale tint blauwe, welke door de club geassocieerd wordt met symphatie, harmonie, vriendelijkheid en vriendschap. Op het tenue bevindt zich een speciale all-over print van lijnen in een omgekeerde V. Deze lijnen hebben een gradiënt design en hebben een donkerdere tint blauw. Ook de band aan de onderkant van de mouwen en de ronde hals is donkerblauw. Zowel in de ronde hals als in de mouwen komt een subtiele mintblauwe lijn terug. Een speciaal detail bevindt zich nog in de nek op de achterzijde van het voetbalshirt. Hier prijkt de tekst: ''TSG IST BEWEGUNG.'' Op de rechterborst en de mouwen prijkt het logo van JOMA en de linkerborst bevat de badge van de club. SAP is ook dit seizoen weer de hoofdsponsor van Hoffenheim en het logo van het bedrijf prijkt in het wit op de borst en de linkermouw. Het tenue wordt compleet gemaakt door een donkerblauw voetbalbroekje met aan de zijkanten een blauwe lijn. Op de broekjes staan ook de logo's van van de club en JOMA. De kousen zijn ook donkerblauw met aan de bovenzijde een blauwe band met daarin een streep in het mint groen.

Alle tenues van JOMA zijn dit jaar gemaakt van gerecycled polyester, afkomstig uit polyester. Ook alle andere tenues en trainingskleding van Hoffenheim zijn dit seizoen gemaakt van gerecycled materiaal. Daarmee is Hoffenheim één van de weinige voetbalclubs in de Bundesliga waarvan de collectie is gemaakt van gerecycled polyester. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Hoffenheim tenues, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Kramaric, Sessegnon, Richards, Bebou, Baumgartners, Dabbur en andere spelers.

TSG Hoffenheim voetbalshirt bestellen

Het JOMA Hoffenheim thuisshirt 2021-2022 kun je vanaf juni/juli bestellen in de onderstaande winkels. De voetbalshirts zijn alleen voor volwassenen beschikbaar en hebben een prijs van € 79,95. In deze winkels kun je het voetbalshirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering! 

Scoor je Hoffenheim voetbalshirt in de TSG Hoffenheim fanshop 

of deze winkel 

Hoffenheim thuisshirt 2021-2022 JOMA

TSG Hoffenheim thuisshirt 2021-2022

Hoffenheim thuistenue 2021-2022