27 december 2018

Het Nike tech fleece pak van AS Roma voor 2019

Waar 2018 succesvol voor AS Roma begon, is 2018 voor de Romeinen toch wel in mineur geëindigd. De club bezet namelijk een magere zevende plaats in de Serie. De club is het aan haar stand verplicht op een plaats te eindigen die de club een Champions League ticket verzekert. Met een achterstand van vier punten op stadsgenoot en nummer vier Lazio moeten in de tweede seizoenshelft alle zeilen bijgezet worden om dit doel te bereiken. De sterren van AS Roma komen in de tweede seizoenshelft in ieder geval goed voor de dag. Nike heeft afgelopen week namelijk de nieuwe 2019 collectie van ''I Giallorossi'' gepresenteerd. Onderdeel van deze nieuwe collectie is een nieuw tech fleece joggingspak. Wil je alles weten over dit pak? We bespreken het kort hieronder!

Bordeaux rood AS Roma tech fleece vest en joggingsbroek

Het nieuwe AS Roma tech fleece pak bestaat evenals vorig seizoen uit een vest en een strakke joggingsbroek. Waar het pak vorig seizoen wat veiligere kleuren had (zwart en grijs), is het pak dit seizoen in stijl van de clubkleuren van Roma. Het gehele pak is namelijk bordeaux rood. Het joggingspak wordt overigens niet vaak door de spelers gedragen. Wel zien we steeds vaker dat het tech fleece pak van Nike gebruikt wordt als presentatiepak. Het is namelijk een super chill pak om te dragen tussen de trainingen of om in te reizen naar de wedstrijden. Dit komt niet in de laatste plaats door het materiaal waarvan het joggingspak van Nike gemaakt is. Het pak is namelijk opnieuw gemaakt van een combinatie van polyester en katoen. Kenmerkend aan dit materiaal is dat het lekker zacht is en je ook nog eens warm houdt tijdens de koude winterdagen. Qua kleur straalt het pak ook nog eens alle warmte uit. Het pak is namelijk geheel bordeaux rood. Deze tint bordeaux is overigens een donkerdere tint dan die uit de clubkleuren van Roma. Deze tint wordt ''burgundy ash'' genoemd. Nike zou Nike niet zijn als het ook een fel tintje aan het pak toe zou voegen. De swoosh van Nike op de rechter borst is dan ook fel rood. Dit is dezelfde tint rood als het nieuwe AS Roma trainingspak van 2019. Verder wordt het vest dit jaar ook weer gekenmerkt door de hoge scubacapuchon, waarin je je heerlijk kunt verstoppen. Daarnaast bevat het jack twee zakken en valt het jack perfect om het lichaam.

De tech fleece broek van dit pak is zwart en heeft qua materiaal dezelfde kenmerken als het tech fleece vest van AS Roma voor 2019. De onderkant van de AS Roma joggingsbroek voor 2019 bevat zogenaamde cuffs. Dit zorgt ervoor dat de broek strak om de benen valt. De bovenkant van de broek is uitgerust met een tailleband en met deze band kan de fit van de AS Roma trainingsbroek wat versteld worden. De broek is bovendien uitgerust met twee zakken en op de broek staan ook weer de logo's van de club en Nike.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe pak, waarin we vanaf nu mogelijk ook sterren als Dzeko, Kluivert, Ünder, Zaniolo, Pastore en andere sterren zien schitteren.

AS Roma tech fleece pak bestellen

Het AS Roma tech fleece pak voor 2019 kan je vanaf nu bestellen voor volwassenen. Dit kan in de maten S, M, L, XL en XXL. Het vest en de joggingsbroek kunnen los gekocht worden. Het vest heeft een prijs van € 100,- en de broek is € 90,-. In totaal heeft het AS Roma tech fleece pak voor 2019 dus een prijs van € 190,-. Wil je andere Roma producten bestellen? Check dan ook het overzicht met producten hiernaast of hieronder. Directe levering!

Bestel het AS Roma tech fleece pak direct in deze winkel!

of deze SHOP!