Het fel rode AS Roma trainingspak voor 2019

AS Roma staat in 2019 in vuur en vlam! De clubkleuren stralen dat sowieso altijd al uit, maar Nike heeft daar nu een schepje bovenop gedaan. Het nieuwe trainingspak van AS Roma voor 2019 is namelijk deels fel rood. Deze fel rode kleur moet AS Roma een duwtje in de rug geven om de tegenstanders te imponeren. Dat is ook wel nodig. In de competitie staat Roma momenteel op een teleurstellende zevende plaats. Wel bereikte de clubs de achtste finales van de Champions League, waarin het relatief gunstig heeft geloot. Het keurkorps van trainer Di Francesco neemt het namelijk op tegen FC Porto. Het nieuwe trainingspak wordt door de Giallorossi gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de wedstrijden in de tweede seizoenshelft van 2018-2019. Benieuwd? Check hieronder de details!

Fel rode AS Roma trainingstrui 2019

Het nieuwe AS Roma trainingspak voor 2019 bestaat ook nu weer uit een training top en een strakke trainingsbroek! Waar de andere Nike trainingspakken voor 2019 geïnspireerd zijn door een nieuw template van Nike, hebben Roma en Nike alles bij het oude gelaten. Dit betekent dat alleen de kleur van het nieuwe trainingspak veranderd is. De trainingssweater van het pak is fel rood. Deze tint rood wordt door Nike ''Habanero Red'' genoemd. Uiteraard bevat de training top ook donker rode accenten, geïnspireerd door de clubkleuren van AS Roma. Deze bordeaux rode tint heeft net een iets donkerdere tint bordeaux dan de clubkleuren. Deze kleur komt terug in de taping over de mouwen. Deze strip is verdeeld in dunne, flitsende strepen en loopt ongeveer tot het midden van de mouwen. Ook de swoosh van Nike op de rechter borst is bordeaux rood. De andere borst bevat het logo van de club. Verder is de nieuwe trainingssweater van Roma uitgerust met de gebruikelijke functionele kenmerken. De mouwen zijn aan de onderkant uitgerust met duimgaten, waardoor de top lekker strak om het lichaam valt. Hier dragen ook de raglanmouwen aan toe. Daarnaast bevatten de Nike training tops een semi hoge hals met een rits tot de borst en is de achterkant van de AS Roma trainingstrui wat langer en dit biedt de sterren van Roma net wat extra bescherming.

AS Roma trainingsbroek 2019

Aan de kleur en het design van de AS Roma trainingsbroek voor 2019 is niks veranderd. Deze heeft dezelfde donker bordeaux rode tint als de taping over de training top. De zijkanten van de broek bevatten ook een taping en deze is juist weer fel rood. De trainingsbroek heeft ook weer verschillende technische kenmerken. Allereerst heeft de broek een heerlijk strakke fit. Dit wordt door Nike de toelopende pasvorm genoemd en dit betekent dat de broek vooral strak om de enkels en kuiten valt. De onderkant van de broek is uitgerust met enkelritsen, zodat je de broek makkelijk over je voetbalschoenen of sneakers uit kunt doen. Verder is de broek uitgerust met twee zakken. De bovenkant van de broek bevat een tailleband, waarmee de fit van de broek aangepast kan worden. Uiteraard staan ook de logo's van Roma en Nike op de broek.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe AS Roma trainingspak van 2019. Dit pak wordt door de sterren dus alleen gedragen vanaf januari tot mei 2019 en medio mei wordt pas een nieuwe collectie gelanceerd en dit betreft dan direct de nieuwe kleding voor 2019-2020! Check ook het nieuwe AS Roma tech fleece pak! 

AS Roma trainingspak 2019 bestellen

Het nieuwe fel rode AS Roma trainingspak voor 2019 kan je vanaf nu bestellen. De broek en de top kunnen los gekocht worden. Voor volwassenen hebben beide items een prijs van € 65,- en voor kinderen zijn beide producten € 55,-. De pakken zijn beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL voor volwassenen en voor kinderen in de maten 128, 140, 152, 164 en 176. Wil je andere Roma producten bestellen? Check dan ook het overzicht hiernaast of hieronder. Direct levering!

Bestel het AS Roma trainingspak direct in deze winkel!

of deze SHOP!