19 december 2018

Het fel gele Boca Juniors 3e voetbalshirt voor 2019

Boca Juniors heeft in samenwerking met kledingsponsor Nike afgelopen weekend een nieuw alternatief uitshirt of 3e shirt voor 2019 uitgebracht. Het shirt is daags gelanceerd na het verliezen van de Copa Libertadores finale tegen aartsrivaal River Plate en moet de club wat meer vertrouwen geven om prijzen te gaan winnen. Qua kleur moet dat zeker lukken. Het nieuwe Boca Juniors 3e shirt wordt door de club uit Buenos Aires vooral gedragen tijdens de uitwedstrijden in de Argentijnse competitie en de Copa Libertadores in 2019. Benieuwd? We bespreken het design uiteraard hieronder!

Boca Juniors 3e shirt en tenue 2019

Het nieuwe derde voetbalshirt van Boca Juniors is geheel fel geel. Met deze kleur wordt een andere dimensie gegeven aan de gele band over de borst van het thuisshirt van Boca. Verder heeft het nieuwe Boca Juniors voetbalshirt voor 2019 weinig opvallende details. Het shirt is namelijk geïnspireerd door het Vapor template van Nike. Dit betekent dat de hals een combinatie van een v-hals en rechte hals is en de binnenkant van de hals een fel gele (VOLT) taping. Daarnaast bevat het shirt een subtiele all-over print. Dit betreft een gesublimeerd ruitenpatroon en dit patroon staat symbool voor de metalen hekken in het stadion van de Argentijnse club, La Bombonera. Deze hekken scheiden de fanatieke aanhang van Boca van de de grasmat, waarop hun helden furore maken. Wat wel opvalt aan het shirt is dat het logo van Boca Juniors niet de clubkleuren van de club heeft, maar monochroom is. Dit betekent dat het embleem dezelfde kleuren heeft als het overige deel van het shirt en dit logo is dus een combinatie van fel geel en zwart. Ook de swoosh van Nike op de rechter borst is zwart en dit geldt ook voor het logo van sponsor Qatar Airways. In de nek aan de achterkant van het shirt zijn de initialen van Boca verwerkt: CABJ. Ook de broekjes en kousen van het nieuwe derde tenue van Boca Juniors zijn fel geel met zwarte details!

Check hieronder de foto’s van het voetbalshirt waarin Boca Juniors het komende jaar speelt en check ook de andere voetbalshirts van 2018-2019.

Boca Juniors 3e shirt bestellen

Dit fel gele Boca Juniors voetbalshirt kan je vanaf medio januari 2019 bestellen in de onderstaande webshop. Dit kan alleen voor volwassenen. Het shirt heeft een prijs van € 85,- en kan je laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Wil je andere of goedkopere Boca Juniors producten bestellen? Check dan ook het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder! Directe levering!

Bestel je Boca Juniors voetbalshirt altijd in deze winkel!