15 juni 2018

Hearts of Midlothian thuisshirt 2018-2019

Het nieuwe thuisshirt van de Schotse club Heart of Midlothian is vandaag officieel gelanceerd. Natuurlijk is dit gedaan in samenwerking met de Engelse kledingsponsor Umbro. Heart of Midlothian is een club die komt uit Edinburg. De club werd opgericht in het jaar 1874 en is één van de twee grote clubs uit de stad. De grote rivaal van Heart of Midlothian is Hibernian. Thuiswedstrijden speelt Heart in het Tynecastle. Dit stadion biedt plaats aan 20.000 supporters en dit stadion zit tot aan de nok toe vol tijdens de Edinburghse derby tegen Hibernian. Ben je nieuwsgierig naar het nieuwe thuisshirt van de Schotse club? Check de details hieronder!

Hearts of Midlothian thuis shirt en tenue 2018-2019

Verantwoordelijk voor het ontwerp van het nieuwe thuisshirt van Heart of Midlothian is Umbro. Het Engelse sportmerk heeft ervoor gekozen om het thuisshirt te voorzien van dezelfde kleur als het thuisshirt van afgelopen seizoen. Het thuisshirt van de Hearts is namelijk bordeaux rood van kleur en heeft een modern uiterlijk. Het nieuwe thuisshirt bevat een ronde hals en wordt versierd met een subtiele witte lijn. De witte accenten komen ook terug in de biezen van de mouwen van het nieuwe thuisshirt. Deze zijn namelijk uitgerust met de dubbele diamant van Umbro. Op de rechterkant van de borst komt het logo van Umbro nog een keer terug. Op de linkerkant van de borst staat het logo van de Schotse voetbalclub. Al 4 keer werd Heart of Midlothian kampioen van de Schotse competitie. Toch moeten ze de afgelopen jaren alleenheerser Celtic voor laten gaan in de strijd om het kampioenschap. Het contract met de shirtsponsor van Hearts of Midlothian is vandaag verlengd. Het goede doel Save The Children staat ook de aankomende 3 jaar op het shirt van de club uit Edinburgh Het nieuwe thuistenue van de Schotse club wordt gecompleteerd door een witte voetbalbroek. Ook hierop zijn de uitingen van zowel de club als kledingsponsor Umbro te zien. De kousen van het nieuwe thuistenue zijn dezelfde kleur als het shirt.

Hearts of Midlothian voetbalshirt kopen

Helaas is het nieuwe thuisshirt van Hearts of Midlothian alleen te koop in de fanshop van de club. Ben je opzoek naar andere fanshirts, en artikelen van de Schotse voetbalclubs? Bekijk dan de beschikbare artikelen in de onderstaande webshop. In deze webshop is het ook mogelijk om de shirts te laten bedrukken met je naam en nummer of met de naam en het nummer van je favoriete voetballer. Directe levering gegarandeerd!

Scoor je Schotse fan artikelen in DEZE WEBSHOP!