Heart of Midlothian uitshirt 2019-2020

Na het nieuwe Heart of Midlothian thuisshirt is nu ook het nieuwe uitshirt voor 2019-2020 uitgebracht. In dit nieuwe tenue speelt Hearts de uitwedstrijden gedurende 2019-2020. Hearts eindigde afgelopen seizoen op een zesde plek in de Schotse competitie, dus is komend seizoen ook weer aanwezig op het hoogste niveau van Schotland. Het Engelse sportmerk Umbro is ook dit seizoen kledingsponsor van de club. Deze functie heeft het merk sinds 2017.

Grijs Hearts uit shirt en tenue 2019-2020

Het nieuwe Heart of Midlothian uitshirt voor 2019-2020 is een ode aan het voetbalshirt van het seizoen 1990-1991 en heeft dan ook een echt retro design. Het voetbalshirt is overwegend zilver/grijs en wordt gekenmerkt door eht patroon van zigzagbanen over de borst. Het tenue is verder uitgerust met een ronde hals en uiteraard mogen de paarse accenten uit de clubkleuren van Hearts ook niet ontbreken in het design van het nieuwe uittenue. Deze komen terug in een verticale band over de schouders en ook het Umbro logo is paars. Op het midden van het tenue staat ''sponsor'' Save The Children en de linkerborst bevat het logo van de club. De achterkant van de hals is uitgerust met de leus van de Schotse club: ''Heart and Soul.'' Het nieuwe Hearts tenues wordt compleet gemaakt door een paars voetbalbroekje en grijze kousen. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Hearts uitshirts voor 2019-2020, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Naismith, Ikpeazu, Clare, Souttar, Berra en andere sterspelers.

Hearts of Midlothian uitshirt kopen

Helaas is het nieuwe thuisshirt van Hearts of Midlothian alleen te koop in de fanshop van de club. Ben je op zoek naar andere fanshirts, en artikelen van de Schotse voetbalclubs? Bekijk dan de beschikbare artikelen in de onderstaande webshop. In deze webshop is het ook mogelijk om de shirts te laten bedrukken met je naam en nummer of met de naam en het nummer van je favoriete voetballer. Directe levering gegarandeerd!

Scoor je Schotse fan artikelen in DEZE WEBSHOP!