Heart of Midlothian thuisshirt 2019-2020

De Schotse club Heart of Midlothian en kledingsponsor Umbro hebben vandaag het nieuwe thuisshirt voor 2019-20 officieel bekend gemaakt. In dit nieuwe tenue speelt de club uit Schotland de Schotse Premiership en bekerwedstrijden in het Tynecastle Park in Edinburgh gedurende 2019-20. Ook dit seizoen is Umbro weer verantwoordelijk voor het design van het nieuwe tenue van ''Hearts.'' Deze functie heeft het Engelse sportmerk sinds 2017 en eerder waren beide partijen ook al aan elkaar verbonden in de periode 1975-1986 en 2007-2012.

Heart of Midlothian thuis shirt en tenue 2019-20

Het nieuwe Heart of Midlothian thuisshirt voor 2019-2020 is ook dit seizoen weer geheel paars en bevat een all-over print van diagonale strepen. Deze strepen zijn geïnspireerd door de dubbele diamant van Umbro. De print bevindt zich zowel op de body als op de mouwen van het shirt. Verder is het tenue van Hearts uitgerust met witte details. De V-hals van het tenue is wit en ook de logo's van Umbro en sponsor SAVE THE CHILDREN op de voorkant van het tenue zijn wit. De linkerborst bevat het logo van de club. Verder is het tenue van Heart of Midlothian uitgerust met witte sidepanels aan de zijkanten van het shirt. In de nek aan de achterkant van het shirt prijkt de leus van de club: ''Heart and Soul.'' Het nieuwe Hearts tenue wordt compleet gemaakt door een wit broekje maat aan de onderkant van de achterkant van het short een paarse band. De broekjes bevatten ook weer de logo's van de club en Umbro. De kousen van het nieuwe tenue zijn paars met aan de bovenkant een verticale, witte band.

Het nieuwe Heart voetbalshirt wordt vanaf nu gedragen door spelers als Clare, Naismith, Edwards, Ikpeazu, Berra en nog meer sterspelers.

Hearts of Midlothian voetbalshirt kopen

Helaas is het nieuwe thuisshirt van Hearts of Midlothian alleen te koop in de fanshop van de club. Ben je op zoek naar andere fanshirts, en artikelen van de Schotse voetbalclubs? Bekijk dan de beschikbare artikelen in de onderstaande webshop. In deze webshop is het ook mogelijk om de shirts te laten bedrukken met je naam en nummer of met de naam en het nummer van je favoriete voetballer. Directe levering gegarandeerd!

Scoor je Schotse fan artikelen in DEZE WEBSHOP!