Heart of Midlothian thuisshirt 2020-2021

Na Aberdeen heeft ook de Schotse club Heart of Midlothian het nieuwe thuisshirt voor 2020-2021 gelanceerd. In dit nieuwe tenue speelt de club komend seizoen de wedstrijden op het tweede niveau van Schotland. Ook in Schotland speelde men de competitie niet uit. Heart of Midlothian eindigde als laatste in de Schotse Premiership en degradeerde dus naar het tweede niveau. Ook dit seizoen is Umbro weer kledingsponsor van Hearts. Deze functie heeft het Engelse sportmerk sinds 2020 en dit contract werd onlangs verlengd tot 2023.

Het Heart of Midlothian thuisshirt 2020-2021 is dit jaar weer geheel bordeaux rood en bevat een toelopende v-hals. Aan de onderkant van de mouwen komen ook de andere clubkleuren van de club uit Edinburgh terug. De bies aan de onderkant van de mouwen is namelijk een combinatie van wit, bordeaux rood en geel. De rechterborst bevat het logo van Umbro en de linkerborst is uitgerust met het logo van de in 1874 opgerichte club. Save the Children staat als sponsor op het midden van het tenue. In de nek op de achterkant van het Hearts voetbalshirt staat nog een klein detail. Hier prijkt de tekst: ‘’Glorious Hearts.’’ Het thhuistenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten een brede, bordeaux rode band. De broekjes bevatten ook de logo’s van de club en Umbro. De kousen van het Hearts tenue 2020-2021 zijn ook bordeaux rood met ter hoogte van het midden een witte en okergele band. Onder deze band staat het Umbro logo. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Heart of Midlothian voetbalshirts 2020-2021, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Hickey, Clare, Naismith, Avdijaj en andere sterspelers.

De Heart of Midlothian voetbalshirts kun je alleen bestellen in de fanshop van de Schotten. Op zoek naar andere voetbalshirts van Schotse clubs? Scoor deze artikelen in DEZE WEBSHOP!

Hearts thuisshirt 2020-2021