15 juni 2016

Heart of Midlothian thuisshirt 2016-2017

Het nieuwe Heart of Midlothian shirt voor 2016-2017 is vandaag officieel bekend gemaakt door de Schotse club en kledingsponsor PUMA. In dit nieuwe voetbalshirt speelt de club de Schotse Premier League en bekerwedstrijden in het Tynecastle Stadium gedurende 2016-2017. Hearts eindigde afgelopen seizoen als derde in de competitie waardoor het komend seizoen opnieuw actief is op het hoogste niveau in Schotland. Komend seizoen speelt de club in een thuisshirt met een vrij simpel design. We bespreken het kort hieronder.

Het nieuwe Hearts of Midlothian thuisshirt is zoals altijd geheel bordeaux rood en bevat verder geen opvallende accenten. Het shirt is uitgerust met een ronde hals en een strip in het bordeaux rood over de schouders en mouwen. In deze strip staat het logo van kledingsponsor PUMA. Het logo van de Duitse kledingsponsor staat ook op de rechter borst. PUMA is sinds 2015 verbonden aan de club en volgde destijds Adidas op. De andere borst is uitgerust met het logo van de Schotse club en op het midden van het nieuwe Heart of Midlothian shirt staat ''Save the Children'' als sponsor. Het nieuwe Hearts tenue wordt gecompleteerd door bordeaux rode shorts en kousen. Check hieronder de foto's van het nieuwe tenue, dat gepresenteerd werd door de nieuwe aanwinst Conor Sammon. De nieuwe Hearts tenues zijn uitgerust met de Puma Dry Cell technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Het nieuwe Hearts voetbalshirt voor 2016-2017 kan je vanaf nu kopen in de clubshop van de Schotse club en vanaf binnenkort bij Subside Sports. Wil je het shirt al eerder hebben en hier niet aan kunnen komen? Stuur ons gerust een e-mail en wij gaan ons best voor je doen! Heb je een mening? Deel het hieronder!

Hearts -midlothian -shirt -2016-2017