Heart of Midlothian voetbalshirts 2022-2023

De Schotse voetbalclub Heart of Midlothian en kledingsponsor Umbro hebben de nieuwe Heart of Midlothian voetbalshirts 2022-2023 gepresenteerd met het motto: ''This is Our Hearts.'' In deze tenues speelt de Schotse voetbalclub de Schotse Premiership, beker en Europese wedstrijden. ''Hearts'' eindigde afgelopen seizoen op de derde plek in de Schotse competitie. Ook dit jaar is Umbro weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de Heart Of Midlothian tenues. Deze functie heeft het Engelse sportmerk sinds het seizoen 2017-2018.

Heart of Midlothian thuisshirt 2022-2023

Het Heart of Midlothian thuisshirt 2022-2023 is overwegend bordeaux rood/paars en heeft verder een vrij traditioneel design. Het voetbalshirt heeft een speciale jacquard structuur van horizontale lijnen en bevat een ronde, witte hals. Ook is het voetbalshirt uitgerust met gouden accenten. Het logo van Umbro op de rechterborst is goud en hetzelfde geldt voor de print van een hart op de onderkant van de mouwen en in de nek. Het hart is natuurlijk een verwijzing naar de naam van de club. De linkerborst is uitgerust met de badge van de club en op het midden van het voetbalshirt prijkt het logo van sponsor MND Scotland. Subsponsor Dell Technologies versiert de achterzijde van het Heart of Midlothian voetbalshirt. Het voetbalbroekje van het thuistenue is wit met aan de zijkanten een paarse band. Op de broekjes staan ook de logo's van de club en Umbro. De kousen zijn paars met op het midden een witte band en daaronder in het goud het Umbro logo en de naam van de club.

Heart of Midlothian uitshirts 2022-2023

Het Heart of Midlothian uitshirt 2022-2023 is dit jaar overwegend wit en bevat een all-over print van dunne stippen in het bordeaux rood, geel en grijs. Deze print van zogenaamde ''polka dots'' bevindt zich alleen op de body van het tenue. Het uitshirt is uitgerust met een v-hals en de band aan de onderkant van de mouwen is bordeaux rood. De logo's van de club, Umbro en hoofdsponsor Stellar staan op dezelfde plek als op het thuistenue. Op het uittenue staat dus Stellar als sponsor in plaats van MND Scotland. In de nek op de achterzijde van het tenue is ook een graphic van een hart verwerkt. Het Heart of Midlothian uittenue wordt compleet gemaakt door een bordeaux rood voetbalbroekje met op de achterzijde een witte baan. De kousen zijn wit met net boven het midden een bordeaux rode baan. ''Hearts'' draagt in sommige uitwedstrijden het 3e voetbalshirt. Het Heart of Midlothian 3e voetbalshirt 2022-2023 wordt gekenmerkt door de verticale blauwe banen en bevat bovendien een all-over print van het stadion van de club, Tynecastle Park in Edingburgh. De mouwen zijn donkerblauw en dit tenue bevat een ronde hals. Alle logo's op het voetbalshirt zijn (deels) goud. Dit tenue wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje en blauwe kousen. 

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de Hearts voetbalshirts 2022-2023, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Woodburn, Kingsley, Devlin, McKay, Halliday, Mackay-Steven, Atkinson, Boyce en nog meer spelers. 

De Heart of Midlothian voetbalshirts kun je alleen bestellen in de fanshop van de Schotten. Op zoek naar andere voetbalshirts van Schotse clubs? Scoor deze artikelen in DEZE WEBSHOP!

 

Heart of Midlothian thuisshirt 2022-2023

Heart of Midlothian thuisshirt 2022-2023

Hearts uitshirt 2022-2023

Hearts 3e voetbalshirt 2022-2023