26 mei 2016

Hannover 96 voetbalshirts 2016-2017

De nieuwe voetbalshirts van 2.Bundesliga club Hannover 96 zijn officieel gelanceerd door kledingsponsor JAKO en de Duitse club. In deze shirts speelt de club de 2. Bundesliga wedstrijden en de wedstrijden om de DFB Pokal gedurende 2016-2017. Hannover eindigde afgelopen seizoen laatste in de Bundesliga en degradeerde daardoor naar het tweede niveau. Deze week werden tegelijkertijd het nieuwe thuisshirt, uitshirt en 3e shirt van de Duitse club gepresenteerd, welke haar thuiswedstrijden speelt in de HDI Arena. We bespreken alle nieuwe shirts van de Duitse club.

Hannover 96 thuisshirt 2016-2017

Het nieuwe Hannover 96 thuisshirt voor komend seizoen heeft het bekende design en is overwegend bordeaux rood met witte accenten. Deze witte accenten komen terug in de kraag van het shirt en in de bies aan de onderkant van de mouwen. Verder bevat het shirt een kleine v-hals. Verder is het shirt van de Duitse club uitgerust van een glimmende diagonale baan, welke van de linker schouder naar de rechter zijkant van het shirt loopt. Het logo van de Duitse kledingsponsor JAKO versiert de rechter borst en de trademark tekens van het merk staan op de schouders en mouwen. Op de rechter borst staat het logo van de in 1896 opgerichte club en het midden van het shirt is uitgerust met het logo van shirtsponsor Heinz von Heiden. Verder staat op de achterkant van het shirt nog de naam van de club. Het nieuwe thuistenue van Hannover 96 wordt gecompleteerd door een zwart voetbalbroekje en witte kousen.

Hannover 96 uitshirt 2016-2017

Het nieuwe Hannover 96 uitshirt voor 2016-2017 heeft hetzelfde template als het thuisshirt. Dit shirt is geheel zwart en bevat fel groene accenten. Deze groene accenten komen terug in de trademark tekens van JAKO over de schouders en mouwen en in de groene band aan de achterkant van de hals. Ook dit shirt bevat een diagonale glimmende lijn over de voorkatn van het shirt. De logo's van de club, kledingsponsor JAKO en Heinz von Heiden staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Op de achterkant van het shirt ontbreekt alleen de naam van de club. Dit tenue wordt gecompleteerd door een zwart short en zwarte kousen met fel groene details.

Hannover 96 3e shirt 2016-2017

Een nieuw 3e shirt completeert de nieuwe tenues van Hannover 96. Dit 3e shirt is wit, bevat een v-hals met aan de achterkant een zwarte band. Over dit shirt lopen twee diagonale banen in de clubkleuren van Hannover: zwart en groen. Op de borst staan de logo's van de club en JAKO en de hoofdsponsor versiert het midden van het shirt. Op de achterkant staat opnieuw de naam van de club. Check hieronder de foto's van de nieuwe Hannover '96 tenues voor 2016-2017. In deze nieuwe tenues spelen sterren als Kiyotake, Sakai, Almeida en nog meer spelers!

Hannover voetbalshirt kopen

De nieuwe voetbalshirts van Hannover 96 voor 2016-2017 kan je vanaf medio juli 2016 kopen. De prijs van het shirt voor volwassenen is ongeveer € 80,- en voor kinderen minder dan € 60,-. Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking van een eigen naam en nummer of van één van de sterspelers van de club.

Koop het nieuwste Hannover voetbalshirt in deze shop! 

of in deze STORE!

Hannover -96-voetbalshirts -2016-2017