26 juni 2013

Hannover 96 voetbalshirts 2013/2014

De nieuwe voetbalshirts van Hannover 96 seizoen 2013-2014 zijn vandaag officieel bekend gemaakt door teamkledingsponsor Jako en de Duitse club. De Duitse club eindigde afgelopen jaar op de negende plaats in de Bundesliga. Reisorganisatie Tui is shirtsponsor van Hannover 96. Seizoen 2013-2014 is het laatste jaar dat de reisorganisatie sponsort. Bekend is geworden dat zij het contract dat volgend jaar zomer afloopt, niet zullen verlengen. Het nieuwe thuisshirt van Hannover 96 waarin de Duitse club haar Bundesliga thuiswedstrijden in speelt heeft de traditionele rode kleur.

Het nieuwe thuisshirt is overwegend donkerrood met lichtrode details. Zo lopen over de zijkant en de achterkant van het shirt lichtrode strepen. De ze lichtrode strepen zijn ook terug te zien op de mouwen en de ronde kraag van het shirt. Op de rechterborst staat het logo van teamkledingsponsor Jako en op de andere borst staat het logo van Hannover 96. Het short van het nieuwe thuistenue is lichtrood. Deze heeft een zelfde kleur als de strepen die zijn terug te zien op het thuisshirt. De sokken van het nieuwe thuistenue zijn weer net als het thuisshirt overwegend donkerrood. De bovenkant van de kousen zijn lichtrood.

Het nieuwe uitshirt van Hannover 96 waarin het haar Bundesliga uitwedstrijden in speelt is overwegend groen met lichtgroene details. Zo lopen er lichtgroene strepen over de voorkant van het nieuwe uitshirt. Op de voorkant staat in het rood het logo van shirtsponsor Tui. Op de linker borst staat het logo van de Duitse club en op de andere borst het logo van teamkledingsponsor Jako. Het short van het nieuwe uittenue is geheel wit, evenals de sokken van het nieuwe tenue.

Het nieuwe 3e shirt van Hannover 96 is niet veranderd ten opzichte van vorig jaar. Het shirt is overwegend wit en wordt gekenmerkt door een groene en zwarte streep over de voorkant van het shirt. Ook heeft het shirt een zwarte kraag en sluiten de mouwen voor de helft af met een zwarte band. Het logo van shirtsponsor Tui staat in het rood op de voorkant van het shirt. Op de linker borst staat het logo van de Duitse club en op de andere borst het logo van teamkledingsponsor Jako. Check hieronder de foto's van het nieuwe Hannover 96 thuisshirt 2013-2014. Dit voetbalshirt kan je vanaf medio juli/augustus 2013 kopen in de online voetbalshop van Subside Sports. Inclusief Hannover 96 printing en andere Hannover 96 merchandising!

Koop het hier... en geef hieronder je mening!

 

 

 

 

Bron foto's: footyheadlines.com