Officiële Bundesliga Derbystar wedstrijdbal 2020-2021

Derbystar heeft vandaag de officiële Bundesliga voetbal 2020-2021 gepresenteerd. Dit is de officiële wedstrijdbal waarmee zowel de clubs in de Bundesliga als in de 2.Bundesliga spelen gedurende 2020-2021. Sinds het seizoen 2018-2019 verzorgt Derbystar de ballen in de Bundesliga. Het merk is ook verantwoordelijk voor de officiële wedstrijdbal in de Eredivisie. Alleen Ajax en Feyenoord spelen hun thuiswedstrijden met een voetbal van adidas.

 Ook in de jaren '70 speelde met in de Bundesliga met ballen van Derbystar. Het contract tussen de Bundesliga en Derbystar loopt nog tot het einde van het seizoen 2021-2022. 

In tegenstelling tot voorgaande twee seizoenen heeft de officiële Bundesliga wedstrijdbal een opvallend design. Dit komt met name door de kleuren die Derbystar gebruikt heeft voor wedstrijdbal. Uiteraard is de bal overwegend wit, maar bevat dit jaar ook turquoise en paarse panels. De bal bevat zowel vijfhoekige als zeshoekige panels in het paars en turquoise met daaromheen een design van driehoeken, waardoor de print op de bal wat weg heeft van sterren. In de turquoise en paarse panels bevindt zich ook nog een gradiënt print van dunne puntjes. Op de bal stat natuurlijk ook het logo van Derbystar, het Deense merk Select en het Bundesliga. Het Deense merk Select is namelijk eigenaar van het merk Derbystar.Nieuw aan de technologie van de wedstrijdbal is de speciale 3D structuur van de voetbal. Het doel van deze technologie is een nog beter vluchttraject van de bal, een betere balcontrole en een betere grip voor keepers.

Verder is de Bundesliga voetbal 2020-2021 gemaakt van een speciaal en duurzaam PU materiaal en bestaat de bal uit 32 handgestikte panels. Door gebruik te maken van dit materiaal heeft de bal stabiele vluchteigenschappen en is de bal waterafstotend, waardoor deze bal perfect te gebruiken is in alle weersomstandigheden. Dit materiaal zorgt voor het zachte balcontact en het materiaal is ook nog eens super duurzaam. Dit betekent dat de bal perfect is om het gehele seizoen mee te trainen of wedstrijden te spelen. In het algemeen geldt dat ballen die van PU materiaal gemaakt zijn zachter zijn dan PVC ballen en ook soepeler blijven bij lage temperaturen.Niet onbelangrijk is dat de nieuwste voetbal een perfecte ronde binnenbal bevat. Bovendien voldoet de nieuwe Bundesliga DERBYSTAR voetbal aan alle FIFA voorwaarden!  Check hieronder nog meer afbeeldingen van de officiële Derbystar Bundesliga Briljant APS wedstrijdvoetbal 2020-2021.

Officiële Bundesliga voetbal 2020-2021 bestellen

De nieuwe Bundesliga 2019-20 voetbal kun je vanaf deze zomer bestellen in de onderstaande winkels. De officiële wedstrijdbal heeft een prijs van € 140,-, maar de replica voetbal van de Bundesliga bestel je al vanaf € 24,95. Van de bal is ook een winterversie en zijn ook verschillende replica versies beschikbaar. Directe levering gegarandeerd!

Bestel de nieuwste Bundesliga bal altijd in deze winkel

of deze SHOP!