Bundesliga Derbystar voetbal 2019-2020

Afgelopen weekend is ook de officiële Bundesliga voetbal voor het seizoen 2019-20 officieel gepresenteerd door de Duitse voetbalbond en official supplier Derbystar. Met deze nieuwe bal spelen alle Bundesliga teams gedurende 2019-2020. Sinds het seizoen 2018-2019 verzorgt Derbystar de ballen voor het hoogste niveau van Duitsland en ook in de 2. Bundesliga. De Bundesliga en Derbystar hebben in ieder geval nog een contract tot en met het seizoen 2021-2022. De eerste speelronde van de 2. Bundesliga is al op 26 juli en dat betekent dat de nieuwe bal dan al haar debuut maakt. Het merk is bovendien verantwoordelijk voor de productie en het design van de nieuwste Eredivisie voetbal, waarin Rembrandt centraal staat. 

De nieuwe Bundesliga bal heeft als naam de Derbystar Bundesliga Brillant APS voetbal en heeft een modern design. De bal is overwegend wit en bevat panels met vijfhoeken en zeshoeken. De vijfhoekige panels hebben een design van opvallende grijze strepen en daardoorheen lopen ook licht blauwe lijnen. Dit design staat symbool voor de interactie tussen de spelers en fans. De overgang van de zilveren naar grijze en zwarte lijnen staat symbool voor de snelheid en dynamiek van de nieuwe Derbystar voetbal voor de Bundesliga.  Op de bal stat natuurlijk ook het logo van Derbystar, het Deense merk Select en het Bundesliga. Het Deense merk Select is namelijk eigenaar van het merk Derbystar. Qua kenmerken heeft de bal dezelfde technologieën als de nieuwste Eredivisie bal. Zo bestaat de bal uit 32 panels, welke gemaakt zijn van een hoogwaardig PU materiaal. Dit materiaal zorgt voor het zachte balcontact en het materiaal is ook nog eens super duurzaam. Dit betekent dat de bal perfect is om het gehele seizoen mee te trainen of wedstrijden te spelen. In het algemeen geldt dat ballen die van PU materiaal gemaakt zijn zachter zijn dan PVC ballen en ook soepeler blijven bij lage temperaturen. De ballen zijn ook duurzamer, omdat deze met de hand gestikt zijn en daarom ook duurzame naden hebben, wat een speciale flexibiliteit garandeert. Uiteraard hebben de ballen een ronde vorm en met de 32 panels en de golfbalstructuur heeft de bal de optimale vluchtkenmerken. Check hieronder nog meer officiële afbeeldingen van de nieuwste Bundesliga voetbal voor het seizoen 2019-2020.

Officiële Bundesliga voetbal 2019-2020 bestellen

De nieuwe Bundesliga 2019-20 voetbal kun je vanaf juni 2019 bestellen in de onderstaande winkels. De officiële wedstrijdbal heeft een prijs van € 140,-, maar de replica voetbal van de Bundesliga bestel je al vanaf € 24,95. Van de bal is ook een winterversie en zijn ook verschillende replica versies beschikbaar. Directe levering gegarandeerd!

Bestel de nieuwste Bundesliga bal altijd in deze SHOP!