4 juli 2018

Hannover 96 voetbalshirts 2018-2019

Vandaag is het nieuwe thuisshirt van de Duitse club Hannover 96 officieel gelanceerd. Dit is gedaan in samenwerking met kledingsponsor Jako. In deze nieuwe shirts speelt Hannover 96 in het seizoen 2018-2019 in de Bundesliga en de DFB Pokal. De club van trainer Breitenreiter eindigde afgelopen seizoen als promovendus op een keurige 13e plaats in de competitie. De club die is opgericht in het jaar 1896 speelt haar thuiswedstrijden in de HDI-Arena. Dit stadion biedt plaats aan ongeveer 49.000 supporters. Deze supporters kijken uit naar het winnen van nieuwe prijzen. De laatste prijs, de DFB-Pokal, dateert alweer uit het jaar 1992. Ben je nieuwsgierig naar de nieuwe voetbalshirts van Hannover 96? Check de details hieronder!

Hannover 96 thuis shirt en tenue 2018-2019

Het nieuwe thuisshirt van Hannover 96 heeft dezelfde kleur als het thuisshirt van afgelopen seizoen. De hoofdkleur is namelijk rood. Toch is de kleur donkerder dan vorig seizoen. Buiten de bordeaux rode kleur wordt het nieuwe tenue van Hannover gecompleteerd door witte details. De kraag van het shirt is rond en in de kraag staat geschreven NIEMALS ALLEIN. Op de rechtermouw van het shirt is de badge van de Bundesliga te zien. Op de linkermouw staat een zogenoemde ‘’Sleeve sponsor.’’ Op de rechterkant van de borst staat de naam van kledingsponsor Jaco, op de rechterkant van de borst prijkt het logo van de tweevoudig kampioen van Duitsland. Shirtsponsor van de Duitsers is HEINZ VON HEIDEN. De naam van deze shirtsponsor is wit. Het nieuwe thuistenue van Hannover 96 wordt gecompleteerd door een zwarte broek en witte voetbalkousen.

Hannover 96 uit shirt en tenue 2018-2019

Waar het nieuwe uitshirt van afgelopen seizoen nog groen van kleur was, is het nieuwe uitshirt voor het seizoen 2018-2019 grijs van kleur met fel groene details. Het shirt is gebaseerd op hetzelfde template als het thuisshirt van de Duitse club. De hals van het shirt is rond en op de mouwen zijn enkele groene stippen te zien. De mouwen van het nieuwe uitshirt van Hannover 96 zijn donkerder grijs dan de body van het shirt. De rechtermouw is uitgerust met de badge van de Bundesliga terwijl op de linkermouw sleevesponsor HDI staat. Op de rechterkant van de borst staat de naam van kledingsponsor Jako. Sinds het seizoen 2011-2012 vervult Jako deze functie. Op de linkerkant van de borst staat het logo van de Duitse club. Deze is aangepast in de fel groene kleur die gebruikt wordt voor het shirt. Ook de naam van de shirtsponsor HEINZ VON HEIDEN staat in deze opvallende kleur op het shirt. Het nieuwe uittenue van Hannover is volledig donker. De voetbalbroek en de sokken zijn namelijk zwart van kleur.

Het 3e wedstrijdshirt van de Duitse club is precies hetzelfde als het uitshirt van Hannover 96. Echter zijn de kleuren omgedraaid. De basiskleur van het nieuwe 3e tenue is fel groen en de details van het shirt zijn juist zwart.

Hannover 96 voetbalshirt kopen

De nieuwe voetbalshirts van Hannover 96 zijn vanaf nu te koop in de onderstaande webshop. Deze tenues kan je vanaf nu bestellen in de maten S, M, L, XL en XXL. De prijs van de shirts is € 79,95. In deze winkel is het ook mogelijk om het shirt te laten bedrukken met je naam en nummer, of met de naam en het nummer van je favoriete voetballer van het Duitse team. Ben je opzoek naar andere producten van de Duitse club? Bekijk dan het overzicht met beschikbare artikelen hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd

Scoor je Hannover voetbalshirt in DEZE WINKEL