Hannover 96 Unsere Liebe voetbalshirt 2020

Hannover 96, dat momenteel strijdt tegen degradatie in de 2.Bundesliga heeft een limited edition voetbalshirt gelanceerd. In samenwerking met kledingsponsor Macron heeft het een tenue gelanceerd met de naam ''Unsere Liebe.'' In dit tenue speelt de Duitse club een aantal wedstrijden in de 2. Bundesliga gedurende de tweede seizoenshelft van 2019-2020. Het tenue is een ode aan de supporters van de club en van het voetbalshirt zijn slechts 999 items geproduceerd.

Het Hannover 96 special edition voetbalshirt 2020

Het Hannover 96 ''Unsere Liebe'' voetbalshirt is aan de bovenkant zwart en wordt aan de onderkant gekenmerkt door de flitsende, diagonale, dunne groene en witte strepen. Deze strepen bedekken de gehele onderkant van het tenue. Verder heeft Macron heel subtiel een tekst op beide mouwen verwerkt: Du Bist Undere Liebe in Den Farben Schwarz, Weiss, Grün. Dit is een lied dat veelvuldig door de supporters van de club gezongen wordt in het stadion van Hannover, de HDI Arena. Een ander detail bevindt zich op de linkermouw. Hier prijkt namelijk de vlag van de stad Hannover. Het logo van Macron staat op de rechterborst en de schouders. Het Italiaanse sportmerk uit Bologna is sinds begin dit seizoen de kledingsponsor van de Duitse profclub. Het clubembleem versiert de linkerborst en op het midden van het tenue staat sponsor Heinz Von Heiden. De naam van de club staat op de rug van het tenue en in de nek staat de leus van de Duitse club: ''Niemals Allein.'' Het tenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje en zwarte kousen met groene accenten.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe Hannover 96 ''Unsere Liebe'' voetbalshirt, welke komend weekend voor het eerst gedragen wordt in de wedstrijd tegen Spvgg Greuteher Fürth.

Hannover 96 voetbalshirt kopen

Dit nieuwe tenue kun je alleen in de fanshop van de Duitse club bestellen voor een prijs van € 84,95. Mocht je fan van de club zijn, moet je snel zijn. Van het tenue zijn slechts 999 items geproduceerd. Op zoek naar andere Hannover 96 voetbalshirts? Check het in de onderstaande winkel!

Bestel je Hannover voetbalshirt altijd in deze STORE!