Macron nieuwe kledingsponsor Hannover 96 vanaf 2019-2020

Bundesliga club Hannover 96 neemt na het seizoen 2018-2019 afscheid van kledingsponsor JAKO. Beide clubs hadden vanaf het seizoen 2010-2011 een samenwerkingsverband. Deze deal loopt na dit seizoen af en wordt niet verlengd. Beide partijen konden geen overeenstemming bereiken over een nieuw contract. Direct maakte de club van trainer Breitenreiter een nieuwe kledingsponsor bekend. Vanaf 2019-2020 verzorgt het Italiaanse sportmerk Macron de voetbalshirts en tenues van de Duitse club. Beide partijen kwamen een deal voor zes seizoenen overeen, wat betekent dat het merk uit Bologna in ieder geval tot en met de zomer van 2025 verantwoordelijk is voor de tenues en trainingskleding van Hannover 96. Welke bedragen er met het contract gemoeid zijn, is niet bekend gemaakt.

Uiteraard hebben we wel een reactie van beide partijen. Josip Grbavac, marketing director van de club, geeft het volgende aan: ''Wij zijn ervan overtuigd dat we een sterke partner binnen hebben gehaald voor onze fans, de jeugd en onze spelers. We kijken uit naar de verschillende producten van Macron, welke gekenmerkt worden door de Italiaanse flair en het innovatieve design. Met de mensen van Macron zitten we op dezelfde golflengte en we zijn erg blij met onze samenwerking. Vanaf deze plaats wil ik ook JAKO bedanken voor de succesvolle samenwerking de afgelopen periode. Ook zij hebben een mooie collectie gebracht dit seizoen en dat is een mooi einde van een succesvolle samenwerking.''

Gianluca Pavanello, CEO van Macron, geeft ook nog een reactie: ''De samenwerking met Hannover 96 is één van de meest prestigieuze samenwerking voor de komende periode. Hiermee zetten we ons beleid door met het aantrekken van grote clubs. Deze samenwerkingen zijn voor ons een succes gebleken en zorgen ervoor dat we wereldwijd herkend worden. Dit bewijst onder onder andere ons partnership met de UEFA.'' Dat verdient wat uitleg. Macron en de UEFA zijn sinds 2017 een partnership aangegaan. Dit heeft vooral betrekking op het kleden van de kleinere Europese landen, zoals Luxemburg, Andorra, San Marino en Liechtenstein.

Check ook nog de laatste JAKO voetbalshirts van Hannover 96 voor het seizoen 2018-2019. Medio juli 2019 worden pas de nieuwe tenues van Macron gelanceerd.

Wil je het Hannover 96 shirt bestellen? Check het dan exclusief in deze winkel!

Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking! Directe levering!