29 juni 2017

Hannover 96 voetbalshirts 2017-2018

De nieuwe voetbalshirts van Hannover 96 zijn bekend. Deze zijn vandaag officieel bekend gemaakt door de Duitse club en kledingsponsor JAKO. In deze shirts speelt Hannover 96 de Bundesliga en DFB Pokal wedstrijden gedurende 2017-2018. De club van trainer Breitenreiter eindigde afgelopen seizoen als tweede in de 2.Bundesliga en promoveerde daardoor naar het hoogste niveau van Duitsland. JAKO is ook dit seizoen weer verantwoordelijk voor het design van de nieuwe shirts van de in 1896 opgerichte club. Deze functie vervult het merk sinds het seizoen 2011-2012 en zal deze functie in ieder geval nog uitoefenen tot en met het seizoen 2018-2019. Vandaag werd zowel het nieuwe thuisshirt als uitshirt van de Duitse club gepresenteerd. Check hieronder de details.

Hannover 96 thuisshirt 2017-2018

Het Hannover 96 thuisshirt voor 2017-2018 is overwegend rood en wordt gekenmerkt door het fading design. Naar de onderkant van het shirt krijgt het shirt een donkerdere tint rood. Verder bevat het nieuwe shirt een klassieke polo kraag in het wit. De rechter borst bevat het logo van JAKO, terwijl de trademark tekens van het Duitse sportmerk zijn te vinden op de schouders en mouwen. De linker borst bevat het logo van de Duitse club een op het midden van het tricot prijkt het logo van sponsor HEINZ VON HEIDEN. Op de achterkant van het shirt staat de tekst: ''NIEMALS ALLEIN'' (NOOIT ALLEEN). De thuistenues worden gecompleteerd door een zwart broekje en witte kousen.

Hannover 96 uitshirt 2017-2018

Het nieuwe Hannover 96 uitshirt heeft hetzelfde template als het thuisshirt. Dit shirt is groen en loopt naar de onderkant over in het zwart. Ook dit shirt bevat een klassieke polo kraag, welke zwart is. Bovendien is de bies aan de onderkant van de mouwen zwart. De logo's van de club, JAKO en de shirtsponsor staan op dezelfde plaats als op het thuisshirt. Het uittenue wordt gecompleteerd door een zwart broekje en groene kousen.

De nieuwe tenues worden vanaf nu gedragen door spelers als Harnik, Sané, Karaman, Klaus, Prib en andere sterspelers.

Hannover 96 voetbalshirt kopen

Het nieuwe Hannover voetbalshirt kan je vanaf juli kopen in de onderstaande online winkels. De prijs van het shirt is € 74,95 voor volwassenen. Het shirt is beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL en kan je laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering gegarandeerd!

Koop het nieuwe shirt van Hannover in DEZE SHOP!