1 februari 2017

Hannover 96 DFB Pokal jubileum voetbalshirt 2017

Hannover 96 heeft in samenwerking met kledingsponsor JAKO een speciaal shirt gelanceerd. Het is dit jaar namelijk 25 jaar geleden dat de club de DFB Pokal heeft gewonnen. In de finale in het Olympiastadion in Berlijn versloeg de de club Borussia Mönchengladbach. Nadat het na negentig minuten 0-0 stond, trok de in 1896 opgerichte club aan het langste eind. Hannover won met 4-3 na strafschoppen. Van dit speciale shirt zijn er slechts 1.000 geproduceerd en in dit tenue zal de club dan ook maar een aantal wedstrijden spelen. Hieronder bespreken we kort het design van de jubileum shirts van Hannover.

Het nieuwe shirt is overwegend rood en bevat over de mouwen een all-over print die doet denken aan de shirts van 1992. Destijds had het shirt een zelfde print van witte en rode ruiiten met een zwarte omranding. Verder is het shirt uitgerust met een kleine v-hals en de hals is verder wit. De zijkanten van het trikot van Hannover zijn uitgerust met een zwarte strip. Op de borst bevinden zich de logo's van de club en Hannover, terwijl de trademark tekens van Hannover '96 op de schouders en mouwen staan. Hoofdsponsor Heinz von Heiden staat op het midden van het shirt. Verder bevat de achterkant van het nieuwe voetbalshirt een watermerk van een afbeelding van de DFB Pokal met daarin het getal 25 verwerkt. Check hieronder de foto's van dit limited edition shirt van de 2. Bundesliga club!

Helaas zijn de jubileum voetbalshirts van Hannover 96 alleen te koop in de officiƫle shop van de club. Wil je andere shirts van Hannover kopen, check dan deze ONLINE SHOP of deze ONLINE WINKEL!

Hannover -96-jubileum -shirt -25-dfb -pokal