Griekenland voetbalshirts 2020-2021

De nieuwe Griekenland voetbalshirts 2020-2021 zijn vandaag ook officieel gelanceerd door de Griekse voetbalbond en kledingsponsor Nike. In deze tenues speelt het elftal van John van't Schip de UEFA Nations League wedstrijden en de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2022 in de periode 2020-2021.  Het Griekse nationale voetbalelftal heeft zich niet weten te plaatsen voor Euro 2020. De laatste keer dat de winnaar van het EK van 2004 meedeed aan een eindtoernooi was het WK van 2014. 

Griekenland thuisshirt 2020-2021

Nike is is sinds 2013 kledingsponsor van het Griekse voetbalelftal en is ook weer verantwoordelijk voor het design en de productie van het nieuwe Griekenland thuistenue. Het Griekenland thuistenue voor 2020-2021 is weer overwegend wit en wordt gekenmerkt door de blauwe sash van de linkerschouder naar de rechter onderkant van het tenue. De onderkant van de baan is verdeeld in dunne witte strepen. Deze staan symbool voor de vijf blauwe en vier witte banen van de Griekse vlag. Verder bevat het nieuwe Griekenland thuistenue een ronde hals met aan de achterkant van de hals een kleine opening. Op de mouwen bevindt zich een design van golven. De rechterborst is uitgerust met de swoosh van Nike in het zwart en de andere borst bevat het logo van de Griekse voetbalbond, de Elliniki Podosferiki Omospondia (EPO). Een ander kenmerk van de nieuwe Griekenland tenues is de witte taping aan de zijkanten van het tenue. Het Griekenland thuistenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met de logo's van de voetbalbond en Nike. De kousen zijn ook wit met aan de bovenkant een design van zeven horizontale strepen.

Griekenland uitshirt 2020-2021

Het Griekenland uitshirt 2020-2021 heeft hetzelfde template als het thuisshirt. Dit tenue is blauw met een diagonale, donkerblauwe band van de linker schouder naar de rechter onderkant. Ook ter hoogte van het midden van het tenue splitst de band uit in kleinere lijnen. Ook het uitshirt bevat een ronde hals met aan de achterkant een v-opening en de zijkanten zijn voorzien van een blauwe taping. De swoosh van Nike op het uittenue is wit. Het Griekenland uittenue wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje en blauwe kousen. Ook de kousen van dit tenue bevatten dunne horizontale lijnen. Alle tenues van Nike zijn dit seizoen weer uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie, verkoeling en afvoer van vocht. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Griekenland voetbalshirts, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Manolas, Fortounis, Torosidis, Mitroglou, Papastathopoulos en andere sterspelers.

Griekenland voetbalshirt bestellen

Het nieuwe Griekenland voetbalshirt voor 2020-2021 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van het tenue is voor volwassenen € 89,95 en voor kinderen € 69,95. De voetbalshirts zijn beschikbaar in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL en kun je ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Check ook goedkope t-shirts en hoodies van het land in de onderstaande winkels. Directe levering!

Bestel het nieuwe Griekenland tenue direct in deze SHOP! 

of de Griekenland fanshop! 

Griekenland thuisshirt 2020-2021

Griekenland uitshirt 2020-2021