Nike en de Griekse voetbalbond (HFF), ook bekend als de Griekse voetbal federatie (EPO), hebben akkoord bereikt over een nieuwe partnerschap. Nike levert vanaf deze zommer alle voetbalshirts, officiele kleding en materialen aan alle Griekse nationale voetbalteams. Het nationale team zal het nieuwe tenue voor het eerst dragen in de wedstrijd tegen Litouwen op 7 juni.

“We zijn verheugd om samen te  mogen werken met de Griekse voetbalbond. Het Griekse nationale team beschikt over een ongelooflijk rijk erfgoed, gepassioneerde fans en een sterke geschiedenis van succes in het Europese voetbal. Van de nationale ploeg tot aan de jeugdteams toe, zullen we onze meest innovatieve performance producten leveren aan de beste atleten van het land”, aldus Kristjan Luha, General Manager Nike Griekenland.

“We zijn blij om een internationaal erkend merk te verwelkomen in de uitgebreide familie van de nationale ploeg. Nike is een bedrijf dat in de geschiedenis indrukwekkende internationale successen heeft geboekt met individuele sporters en teams, het merk is nu ook verbonden met ons nationale top team. Ik hoop dat deze samenwerking een lange levensduur heeft en dat het zal bijdragen aan de algehele bevordering van het Griekse voetbal”, aldus president van de Griekse voetbal federatie (EPO), Giorgos Sarris. De laatste Griekenland voetbalshirts kan je nog steeds kopen in de online voetbalshop van Subside Sports. Inclusief officiële printing en 10% korting! Check it out...


Nike - HFF

Bron foto's:

 footyheadlines.com