Het nieuwe uitshirt van Griekenland is officieel bekend gemaakt door de Griekse voetbalbond en teamkledingsponsor adidas. In dit voetbalshirt speelt het nationale voetbalelftal van Griekenland de uitwedstrijden tijdens Euro 2012 en de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2014. Het Griekenland uitshirt is geheel blauw en bevat een kruis over de voorkant van het shirt. Verder is het shirt voorzien van een blauwe ronde kraag en zijn de adidas trademark strepen over de schouders wit.

De onder- en zijkanten van de mouwen zijn lichtblauw. Het logo van teamkledingsponsor adidas staat op de rechterborst en het authentieke logo van de Griekse voetbalbond HFF (Hellenic Football Federation) is geborduurd op de linkerborst. De achterkant van het shirt bevat een badge van de Griekse vlag onder de kraag. In de kraag staat bovendien de tekst: ''UEFA Euro 2004 Champions'', verwijzend naar het gewonnen EK in 2004.

Check hieronder de foto's van het nieuwe Griekenland uitshirt 2012-2013. Dit voetbalshirt kan je evenals het nieuwe Griekenland thuisshirt kopen in de online voetbalshop van Subside Sports. Officiële bedrukking is bovendien mogelijk. Check ook de retro shirts van Griekenland.

Koop het hier!

Griekenland uitshirt euro 2012

 

Griekenland uitshirt Euro 2012/2013

 

Griekenland voetbalshirts 2012