Granada voetbalshirts 2021-2022

De Spaanse voetbalclub Granada heeft in samenwerking met kledingsponsor Nike de nieuwe Granda Club de Fútbol voetbalshirts 2021-2022. Granada eindigde afgelopen seizoen op een negende plek in de Spaanse competitie en speelt in deze tenues dus de La Liga en Copa del Rey wedstrijden in 2021-2022. Granada speelt haar thuiswedstrijden in het Nuevo Los Cármenes Stadium. Nike is ook dit jaar weer de producent van de Granada voetbalshirts. Deze functie heeft het Amerikaanse sportmerk sinds 2019. Beide partijen hebben nog een contract tot 2023.

Granada thuisshirt 2021-2022

De body van het Nike Granada thuisshirt 2021-2022 bevat de iconische horizontale rode en witte banen. Deze banen worden geflankeerd door een design van twee dunnere rode lijnen. Het Granada thuistenue is bovendien uitgerust met een overlappende v-hals in het rood. Ook de mouwen van het voetbalshirt zijn volledig rood. De rechterborst bevat de swoosh van Nike in het rood en de linkerborst is uitgerust met de badge van de club. In de nek op de achterzijde van het tenue bevindt zich een silhouet van het Alhambra. Dit is een Moors fort en paleis op de heuvel van Granada en één van de bekendste bezienswaardigheden van heel Spanje. Het Granada thuistenue wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje, waarop ook de logo’s van de club en Nike staan. De kousen van het Granada thuistenue zijn wit met op het midden een blauwe swoosh.

Zoals alle voetbalshirts van Nike zijn de nieuwe Granada CF tenues dit jaar ook uitgerust met de Nike Dri Fit technologie. Dit systeem is in de stof van de tenues verwerkt en zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Nike Granada voetbalshirts 2021-2022, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Luis Javier Suárez, Bacca, Abram, Machis, Antonin, Gonalons en nog meer spelers.

Granada voetbalshirts bestellen

De nieuwe Nike Granada voetbalshirts 2021-2022 zijn op dit moment helaas alleen te bestellen in de officiële webshop van de club. Deze voetbalshirts bestel je vanaf € 59,95! Ben je op zoek naar een goedkoop t-shirt of een hoodie van de Spaanse club? Check het in deze Granada fanshop!

Granada thuisshirt 2021-2022

Granada thuisshirt 2021-2022