Granada voetbalshirts 2020-2021

Deze week zijn de nieuwe voetbalshirts van Granada FC officieel gelanceerd. Dit is gedaan in combinatie met de kledingsponsor Nike. Granada FC speelt tijdens de wedstrijden in La Liga en de Copa del Rey gedurende het seizoen 2020-2021 in deze shirts. Ook tijdens de wedstrijden in de Europa League speelt Granada in deze shirts. Doordat de Spaanse ploeg afgelopen seizoen op de zevende plaats eindigde in de competitie heeft Granada zich geplaatst voor Europees voetbal. Nieuwsgierig naar de nieuwe tenues? Check de details hieronder!

Granada thuis shirt en tenue 2020-2021

Net als afgelopen seizoen wordt het nieuwe thuisshirt van Granada gekenmerkt door de kleuren rood, wit en blauw. Over het shirt lopen afwisselend witte en rode banen in horizontale richting. Aan de zijkant van het shirt zit een blauwe taping. Het nieuwe Granada thuisshirt is gebaseerd op het design van het Nike Digital 20 DQT range template. De mouwen van het shirt zijn rood. Op de rechtermouw staat de badge van La Liga. De kraag van het shirt is modern, en versierd met blauwe details. Op de rechterkant van de borst staat de swoosh. Het bekende Nike logo is blauw van kleur. Op de linkerkant van de borst prijkt het clubwapen van Granada FC. Hoofdsponsor Winamax staat op het midden van het shirt. Aan de achterkant van de kraag, is het Alhambre afgebeeld. Eén van de belangrijkste monumenten van de stad. Het nieuwe thuistenue van Granada FC wordt gecompleteerd door een blauwe voetbalbroek en witte kousen.

Granada FC uit shirt en derde shirt 2020-2021

Het nieuwe Granada FC uitshirt is gebaseerd op het Vapor template van Nike. Dit template wordt gekenmerkt door het zigzagpatroon op de mouwen van het shirt en de moderne kraag, welke schuin begint maar recht eindigt. De kleur van het nieuwe uitshirt is zwart met een grijze swoosh, op de rechterkant van de borst. Op de linkerkant van de borst staat het monochrome clubwapen van Granada. De vlag van Granada komt terug op de achterkant van de kraag. Een zwarte voetbalbroek en kousen completeren het nieuwe uittenue van de Spaanse club. Waar het uitshirt is gebaseerd op een donkere kleur, is het derde wedstrijdshirt van Granada FC juist erg opvallend. Het shirt is gebaseerd op het Trophy IV Template. De basiskleur van het shirt is lichtblauw. De mouwen van het shirt zijn fluorerend geel. Het derde wedstrijdtricot is uitgerust met een klassieke polo kraag en de sponsor en clubuitingen op de borst zijn zwart van kleur. Een blauwe voetbalbroek en gele voetbalkousen completeren het nieuwe derde wedstrijdtenue.

Granada voetbalshirts bestellen

De nieuwe tenues van de Spaanse club Granada zijn op dit moment helaas alleen te bestellen in de officiële webshop van de club. Ben je opzoek naar andere tenues van La Liga clubs? Check het dan in DEZE WINKEL!