18 juli 2016

Granada voetbalshirts 2016-2017

De nieuwe voetbalshirts van Granada voor het seizoen 2016-2017 zijn vandaag officieel bekend gemaakt door kledingsponsor Joma en de Spaanse voetbalclub. Joma was ook vorig jaar kledingsponsor van Granada. Granada Club de Futbol is opgericht in 1931 en speelt sinds 2011 in de Primera Division. Thuisbasis is het Estadio Nuevo Los Carmenes. In het seizoen 2015-2016 werd Granada 16e in de Spaanse competitie en hierdoor speelt de club dit jaar ook weer op het hoogste niveau in Spanje. Enkele bekende spelers uit de selectie van Granada CF zijn Isaac Cuenca, Ruben Rochina en Adalberto Penaranda.

Granada CF thuisshirt 2016-2017

Het nieuwe Granada thuisshirt voor 2016-2017 is traditioneel rood en wit gestreept. Op de midden op de borst zijn de rode en de witte baan breder dan op de rest van het shirt. In het witte gedeelte staan de logo's van de Spaanse club en kledingsponsor Joma. De mouwen zijn ook wit. Deze witte mouwen bevatten de slogan van de club, "Luchar para ganar" (Fight to win). De biesjes en de moderne v-hals zijn blauw met een dun wit en rood lijntje. De achterkant is voornamelijk wit met twee rode banen. In de kraag van het shirt staat in het rood Granada C.F. Over de schouders loopt een rode baan. Een blauw voetbalbroekje en witte kousen maken het Granada CF 2016-2017 tenue compleet. Zowel het broekje als de sokken bevatten rode accenten.

Granada uitshirt 2016-2017

Het nieuwe uitshirt van Granada voor het seizoen 2016-2017 is geheel zwart met een uniek rood en groen streepjes design op de borst van het shirt. De inspiratie hiervoor komt voort uit de vlag van de stad Granada. Ook de mouwen zijn zwart en bevatten de slogan van de club, "Luchar para ganar" (Fight to win). Deze tekst en het lijntje op de biesjes zijn in het wit. Op de linkerborst staat het logo van de club Granada en op de andere het logo van JOMA. Het Granada tenue wordt compleet gemaakt met een zwart broekje en zwarte voetbalkousen. Het broekje heeft aan de onderkant een rood en groen lijntje. Ook de sokken heeft deze extra kleur.

Granada CF 3e shirt 2016-2017

Granada heeft komend seizoen ook een 3e shirt. Het Granada 3e shirt heeft een felle rode kleur met enkele blauwe details. De v-hals en de biesjes zijn in het blauw, evenals de binnenkant van de mouwen. Ook de slogan van de club, "Luchar para ganar" (Fight to win) is op de mouwen terug te vinden. Het logo van Granda staat op de linker borst is in het blauw. Op de rechterborst staat het logo van kledingsponsor Joma. Op de achterkant onder de kraag staan de letters Granada C.F. De kleur van het broekje en de kousen is ook fel rood. een zeer in het oog springend 3e shirt van Granada.

De nieuwe Granada voetbalshirts kan je vanaf nu kopen in de online Granada shop van Unisportstore voor een bedrag van € 75,- in volwassen maten. Directe levering en gratis verzending!


Granada -thuis -shirt -2016-2017
Granada -uit -shirt -2016-2017