Granada uitshirt 2021-2022

De Spaanse voetbalclub Granada heeft in samenwerking met de Amerikaanse kledingsponsor Nike het nieuwe uitshirt en alternatieve wedstrijdshirt gelanceerd voor aankomend seizoen. Deze nieuwe tenues worden gedragen in de wedstrijden in La Liga en de Copa Del Rey, gedurende het seizoen 2021-2022. Ook dit jaar is Nike weer de producent van de tenues van Granada. Deze functie vervult het Amerikaanse sportmerk al sinds 2019. Beide partijen hebben nog een contract tot 2023. Check hieronder de details van de nieuwe tenues.

Granada uit shirt en tenue 2021-2022

Kledingsponsor Nike heeft dit seizoen gekozen voor een simpel ontwerp. Het Template dat door Nike is gebruikt voor het uitshirt is het Nike Strike II template. De basiskleur van het nieuwe tenue is wit en wordt versierd door zwart/grijze details. Een flitsend Raglanmouwen patroon is het meest in het oog springende detail van het uitshirt. Dit doet veel denken aan een DNA profiel. Het nieuwe uittricot is uitgerust met een ronde kraag. Op de rechterborst staat het logo van Nike, de Swoosh is zwart van kleur. Op de linkerborst staat het logo van Granada, het logo is echter niet in originele clubkleuren, rood/wit, maar in het zwart/wit op de borst geplaats. De clubkleuren van Granada komen wel terug in een detail, in de achterkant van de nek van het nieuwe tenue. Geen sponsor op de voorkant van het shirt dit jaar, wel staat Caja Rural , als de welbekende ‘’Sleeve Sponsor’’ op de linkermouw van het shirt. Dit jaar speelt Granada in een volledig wit tenue. Ook de broek en de kousen van het uittenue zijn wit van kleur.

Granada derde wedstrijdshirt 2021-2022

Het derde wedstrijdshirt, oftewel het alternatieve wedstrijdshirt van Granada, voor aankomend seizoen is gebaseerd op het Challange III template van Nike. Dit template wordt gekenmerkt door diagonale banen die over het shirt lopen. De basiskleur van het nieuwe derde wedstrijdtenue van Granada is groen, De diagonale strepen zijn donkerdere tinten groen. Ook de kraag van het tenue is groen. Bij het Challenge III template hoort een bijzondere kraag. Deze is zowel diagonaal als recht. Op de rechterborst staat de Swoosh, het logo van Nike is wit van kleur. Het logo van Granada is op de linkerborst geplaatst deze is goud van kleur. Het logo van sponsor Caja Rural staat op de linkermouw. Een rode broek en groene kousen completeren het nieuwe alternatieve tenue van Granada. Net als bij alle tenues van Nike, wordt ook bij de nieuwe tenues van Granada gebruik gemaakt van de Nike Dri Fit technologie. Deze zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer tijdens de wedstrijden, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Granada voetbalshirts bestellen

De nieuwe voetbalshirts van Granada zijn op dit moment helaas alleen te bestellen in de officiële webshop van de club. Deze voetbalshirts bestel je vanaf € 59,95. Ben je opzoek naar andere voetbalshirts van clubs uit de La Liga? Check de onderstaande webshop. Hier heb je ook de mogelijkheid tot bedrukking van het tenue. Directe levering gegarandeerd!

Scoor je La Liga voetbalshirts in DEZE SHOP!