16 augustus 2015

Granada voetbalshirts 2015-2016

De nieuwe Granada voetbalshirts voor 2015-2016 zijn inmiddels officieel gelanceerd door kledingsponsor JOMA en de Spaanse club. In deze voetbalshirts speelt Granada de La Liga en Copa del Rey wedstrijden gedurende het seizoen 2015-2016. Granada speelt haar thuiswedstrijden in het Los Carmenes stadion in Granada. JOMA is sinds 2014-2015 kledingsponsor van de club die afgelopen seizoen als zeventiende eindigde in de Primera Division, waardoor het met net degradatie ontliep. De Spaanse club heeft zowel het nieuwe thuisshirt, uitshirt als 3e shirt gelanceerd. Alle nieuwe voetbalshirts van Granada CF bespreken we in dit blog.

Granada thuisshirt 2015-2016

Het nieuwe Granada thuisshirt voor 2015-2016 wordt gekenmerkt door de witte en rode horizontale banen over het voetbalshirt. Deze banen worden gescheiden door dunne blauwe banen. Verder bevat het shirt een klassieke blauwe henley collar en zijn de mouwen van het nieuwe Granada thuisshirt zijn rood met aan de uiteinden een witte en blauwe bies aan de onderkant van de mouwen. De rechter schouder bevat het logo van het Spaanse sportmerk JOMA en deze komt ook terug op de mouwen. De linker borst bevat het logo van de club. De achterkant van het shirt bevat de vlag van de stad Granada onder de nek. Verder bevat de bies aan de onderkant van de mouwen nog een speciaal detail. Hier staat namelijk nog een speciaal detail, de leus van de club: "Luchar por ganar'' (Vechten om te winnen). Het nieuwe Granada thuistenue wordt gecompleteerd door een blauwe short en witte kousen emt rode details.

Granada uitshirt 2015-2016

Het nieuwe Granada uitshirt voor 2015-2016 staat geheel in het teken van de vlag van de Spaanse stad. Het shirt is namelijk overwegend wit met groen en rode accenten. Deze accenten komen terug in de v-hals van het shirt, in twee horizontale banen over de borst, in de bies aan de onderkant van de mouwen en in de banen aan de zijkanten van het shirt. Het logo van JOMA en de club staat op dit shirt op het midden van de borst en het nieuwe uittenue wordt gecompleteerd door een wit short en witte kousen met rode en groene details. Het nieuwe Granada 3e shirt wordt gekenmerkt door het half bij half design en bevat zowel een verticaal grijs vlak als een verticaal zwart vlak. Bovendien is het shirt uitgerust met een henley collar en fel gele details. Het short en de kousen van dit tenue zijn zwart. Check hieronder de foto's van de nieuwe Granada voetbalshirts, die gedragen worden door sterren als Cordoba, Medina en El Arabi.

De nieuwe Granada voetbalshirts kan je vanaf nu kopen in de online Granada shop van Unisportstore voor een bedrag van € 75,- in volwassen maten. Directe levering en gratis verzending!


Granada -thuisshirt -2015-2016

Granada -voetbalshirts -2015-2016