30 april 2018

Goedkoop Tottenham Hotspur trainingspak

Het seizoen loopt bijna op zijn einde en in mei en juni worden de voetbalshirts, trainingspakken en tenues voor 2018-2019 bekend gemaakt. Dit betekent dat dat de kleding van het seizoen 2017-2018 massaal wordt afgeprijsd. Ook het Nike trainingspak van Tottenham Hotspur kan je vanaf nu goedkoper dan normaal bestellen. Dit betreft het pak waarin de Spurs hun trainingen afgelopen seizoen afwerkten ter voorbereiding op de Premier League, FA Cup en Champions League wedstrijden. Nike is dit seizoen voor het eerst het eerst kledingsponsor. Het pak dat je nu 30% korting kunt bestellen betreft het eerste Nike trainingspak van de Londense club ooit! Meer weten over dit pak? Check hieronder de details en natuurlijk ook waar je dit pak voordelig kunt bestellen!

Goedkope Tottenham Hotspur trainingsbroek, training top en trainingspak

Sinds Nike kledingsponsor is van de club heeft het merk drie verschillende pakken gelanceerd. Op 1 juli werd het eerste pak van de Londense club gepresenteerd. Dit betreft het pak waarin de club de eerste maanden van het seizoen 2017-2018 de trainingen afwerkte. In september werd het speciale Champions League trainingspak van het keurkorps van manager Pochettino uitgebracht. Dit betreft het pak waarin de club de trainingen en warming-up deed ter voorbereiding op de wedstrijden in het kampioenenbal. In december werd het laatste trainingspak bekend gemaakt. Dit betreft het pak waarin de club tot en met het einde van het seizoen 2017-2018 traint en dus vooral gedragen werd van januari tot mei 2018. Medio mei/juni 2018 lanceren de club en Nike een nieuw trainingspak, drill top en trainingsbroek voor zowel volwassenen als voor kinderen. Deze worden tegelijkertijd met de tenues van 2018-2019 bekend gemaakt door beide partijen.

Nieuwe pakken betekent dat de ''oude'' trainingspakken van het afgelopen seizoen in de SALE belanden. Dat hebben Nike en verschillende andere shops gedaan. Bij Nike zijn alleen de trainingsbroeken van de in 1884 opgerichte club nu goedkoop te bestellen. Dit geldt zowel voor de navy blauwe als de helder blauwe trainingsbroek. Beide broeken bevatten aan de zijkanten een flitsende strip met zigzagprint. Op de navy blauwe trainingsbroek is deze strip geel en op de andere trainingsbroek is deze strip licht blauw. Ander features van de Nike trainingsbroeken zijn de tailleband aan de bovenkant, de enkelritsen aan de onderkant en de zakken met rits aan de zijkanten. Een ander kenmerk van de Nike trainingsbroeken van dit seizoen is de getailleerde pasvorm. De broeken van Nike zijn namelijk gemaakt van een elastisch materiaal. Dit materiaal valt vooral strak om de kuiten en enkels.

Deze goedkope trainingsbroek kan gecombineerd worden met een training top of een trainingsjack in verschillende kleuren. Afgelopen seizoen hadden ''The Spurs'' een grijs trainingsjack, een geel jack en een donker blauw trainingsjack. Ook de training top had deze kleuren. Deze jacks en tops zijn door Nike niet afgeprijsd, maar wel in andere webshops. Check hieronder waar je deze goedkope items kunt bestellen!

Goedkope Tottenham Hotspur trainingsbroek of pak bestellen

De Tottenham Hotspur trainingsbroek is bij Nike met 30% afgeprijsd. Normaliter heeft de broek een prijs van € 65,- voor volwassenen. Nu is de broek beschikbaar voor een prijs van slechts € 45,- in de maten S, M, L, XL en XXL. Voor kinderen is de trainingsbroek nu slechts € 35,-. Check ook andere goedkope producten uit de trainingslijn van Tottenham Hotspur in de onderstaande winkels! Of check het overzicht met beschikbare Tottenham Hotspur producten hiernaast of hieronder! Directe levering. 

Bestel je goedkope Tottenham pak in deze winkel! 

of DEZE SHOP!