7 maart 2018

Goedkoop Marokko voetbalshirt en t-shirt

Het WK lonkt! Dat betekent ook dat vrijwel alle voetbalshirts voor het wereldkampioenschap van 2018 bekend zijn op binnenkort gelanceerd worden. We krijgen vaak vragen over de prijzen van deze voetbalshirts. Voor volwassenen hebben de WK shirts vrijwel allemaal een prijs van ongeveer € 85,- en € 90,- en voor kinderen € 70,-. Wil je je shirt nog eens laten bedrukken met een naam en nummer. Dan komt hier ook nog eens € 15,- bij! Voor het voetbalshirt van Marokko is dit niet anders. Ook het tenue van het Marokkaanse elftal is dit jaar € 85,- voor volwassenen en € 70,- voor kinderen. Gelukkig zijn er genoeg alternatieven om het Afrikaanse land mee aan te moedigen. Dat mag ook wel. Na twintig jaar doet het land weer mee aan het eindtoernooi van het WK.

Goedkope Marokko t-shirts en hoodies

Tijdens het WK neemt Marokko het in de poulefase op tegen Spanje, Portugal en Iran, waardoor het een pittige klus wordt om de knock out fase van het toernooi te bereiken. Als alle fans achter het nationale elftal gaan staan, moet dat zeker lukken! Speciaal voor het WK heeft het t-shirt merk Retake goedkope t-shirts uitgebracht. De inspiratie van deze t-shirts ligt in de voetbalshirts van het land. Deze lijn van Retake wordt de ‘’TEAM’’ lijn genoemd. De t-shirts zijn namelijk in stijl van het thuisshirt en uitshirt van het land. Het bordeaux rode t-shirt is geïnspireerd door het shirt waarin het Marokkaanse elftal haar thuiswedstrijden speelt. Op de linker borst van dit t-shirt prijkt een retro embleem van de voetbalbond van het land. Dit geprinte logo betreft het logo dat het Marokkaanse elftal ook had tijdens de jaren ’70. Op het midden van de t-shirts prijkt de naam van het land: MAROC. Boven de naam van het elftal schitteren twee horizontale lijnen in de kleuren van de vlag van het land: rood en groen. Retake geeft iedereen de kans om met de naam en het nummer van één van de sterren van Marokko op het t-shirt te shinen. Om deze reden heeft het merk de team t-shirts ook in een versie met spelersnamen en nummers uitgebracht. Dit betreffen onder andere de namen en nummers van spelers als Ziyech, Boufal, Boussoufa, Benatia en El Ahmadi. De print op de achterkant van de shirts heeft hetzelfde lettertype als de officiële bedrukking die de spelers van het Marokkaanse elftal op het shirt dragen. De t-shirts hebben zonder de print van de spelers een prijs van € 26,95 en met print zijn deze € 31,95. De team hoodies hebben dezelfde stijl als de t-shirts en hebben een prijs van slechts € 49,95! Scoor deze collectie exclusief in DEZE SHOP!

Goedkoop Marokko retro voetbalshirt

Een retro shirt mag uiteraard ook niet ontbreken in de Marokko collectie voor het WK van 2018. Dat weet het Nederlandse retro merk COPA ook. Om die reden heeft het merk het shirt van de jaren ’70 opnieuw uitgebracht. Ook in 1970 was het Marokkaanse elftal aanwezig op het WK in Mexico. In een poule met West Duitsland, Peru en Bulgarije eindigden de ‘’Leeuwen van de Atlas’’ als laatste, waardoor het niet verder kwam dan de groepsfase. Sterren van dit elftal waren onder andere Jarir en Ghazouani. Het COPA Football Marokko retro shirt is vrijwel identiek aan het shirt van destijds. Het shirt is geheel rood en bevat een brede groene v-hals. De groene accenten zijn ook weer te vinden in de bies aan de onderkant van de mouwen. Waar we gewend zijn dat het logo van de voetbalbond op de linker borst prijkt, is dat bij dit shirt op de rechter borst. Het retro shirt is niet alleen uniek qua design, het shirt wordt ook nog eens geleverd in een luxe cadeaubox van COPA. Dit shirt is iets duurder dan de Retake collectie en heeft een prijs van € 59,95. Dit shirt kan je vanaf nu bestellen in deze winkel. Check daar ook de Marokko collectie van het fashionmerk FC Eleven!

Ben je toch op zoek naar het WK 2018 voetbalshirt van het Marokkaanse elftal, check dat in ons overzicht van beschikbare Marokko producten!