Glasgow Rangers voetbalshirts 2018-2019

Hummel en Glasgow Rangers hebben de nieuwe voetbalshirts voor 2018-2019 vandaag officieel bekend gemaakt. Het Deense sportmerk Hummel is vanaf dit seizoen verantwoordelijk voor het design en de productie van de nieuwe tenues van de Rangers. Beide partijen tekenden in april een contract voor de duur van drie seizoenen. Dit betekent dat Hummel het stokje heeft overgenomen van PUMA. Het Duitse sportmerk was sinds 2013 de kledingsponsor van de Schotten. Hummel en Glasgow Rangers lanceerden tegelijkertijd het nieuwe thuisshirt, uitshirt en 3e shirt onder het motto: ''LET's GO.'' Check hieronder alles over het design van de nieuwe tenues van de Rangers.

Glasgow Rangers thuisshirt 2018-2019

Het nieuwe Glasgow Rangers thuisshirt is zoals altijd geheel blauw. De zijkanten van het shirt hebben een iets donkerdere tint blauw. Hierin zijn witte chevrons van Hummel verwerkt. Verder is het shirt uitgerust met een klassieke opstaande kraag met een kleine v-opening. De mouwen zijn aan de onderkant uitgerust met een witte band met een subtiele rode lijn. Ook in de hals komt deze subtiele lijn weer terug. Het logo van Hummel prijkt op de rechter borst en de linker borst is uitgerust met het logo van de club van manager Steven Gerrard. Hoofdsponsor 32RED versiert ook dit jaar het midden van de tenues van de club die afgelopen seizoen als tweede eindigde achter aartsrivaal Celtic. Het tenue wordt compleet gemaakt door een wit broekje. Dit short bevat aan de zijkanten blauwe chevrons en aan de onderkant een subtiele rode lijn. De kousen van het thuistenue zijn zwart met aan de bovenkant een rode band en rode trademark tekens van het Deense sportmerk.

Glasgow Rangers uitshirt 2018-2019

Het nieuwe Glasgow Rangers uitshirt voor 2018-2019 is wit en word gekenmerkt door de diagonale rode en blauwe band van de rechter schouder naar de linker onderkant van het shirt. Dit tenue bevat een ronde hals en de trademark tekens van Hummel staan op de schouders en mouwen. De logo's van Hummel, de club en 32RED staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een blauw broekje met witte chevrons en de kousen zijn wit met rode accenten. Glasgow Rangers heeft dit seizoen ook een alternatief uitshirt, het 3e shirt. Dit tenue is oranje met blauwe details. Zo is het binnenstukje van de y-hals blauw en ook de chevrons van Hummel op de schouders en mouwen hebben deze kleur. Dit tenue wordt compleet gemaakt door een oranje broekje en oranje kousen met blauwe accenten.

Alle Glasgow Rangers tenues zijn uitgerust met de BeeDry technologie van Hummel, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Check hieronder nog meer foto's van het nieuwe shirt waarin vanaf nu spelers als Morelos, Goldson, Arfield, Wallace, Ejaria, Katic en andere sterren schitteren.

Glasgow Rangers voetbalshirt bestellen

De nieuwe Rangers shirts voor 2018-2019 kan je vanaf nu bestellen in de onderstaande shop. De prijs van het shirt is voor volwassenen € 74,95 en voor kinderen € 69,95. Dit is zowel de prijs van het thuisshirt als van het uitshirt en 3e shirt. In de onderstaande shops kan je het tenue van de Rangers ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering gegarandeerd!

Bestel je Rangers shirt in deze SHOP

of deze online winkel!