Girona uitshirt en 3e shirt 2018-2019

Girona en Umbro hebben nu ook de uitshirts van de Spaanse Primera Division club gelanceerd. De Spaanse club draagt dit seizoen twee verschillende uitshirts tijdens de La Liga en Copa del Rey wedstrijden. De club eindigde in haar debuutseizoen op het hoogste niveau van Spanje op een tiende plaats, waardoor de club van trainer Sacristán ook dit seizoen weer op het hoogste niveau speelt. Ook dit seizoen is Umbro weer verantwoordelijk voor het design van de nieuwe voetbalshirts. Beide partijen hebben sinds de zomer van 2017 een samenwerkingsverband. Check hieronder alle details van het nieuwe uitshirt en 3e shirt van de club die haar thuiswedstrijden speelt in het Estadio Montolivi.

Girona uitshirt 2018-2019

Het nieuwe Girona uitshirt voor 2018-2019 is geheel geel en bevat een gele v-hals. De binnenkant van de hals bevat de coördinaten van het stadion van de club en verder bevat het shirt een donker gele taping, waarin het logo van Umbro is verwerkt. Het logo van het Engelse sportmerk prijkt ook op de rechter borst in het zwart en de andere borst bevat het logo van Girona FC. MarathonBET staat als hoofdsponsor op het midden van de tenues en de rechter mouw bevat de officiële La Liga badge. De achterkant van het tenue is uitgerust met de leus van de club: ORGULL GIRONI. Een ander detail komt terug aan de linker onderkant van het voetbalshirt. Hier prijkt de vlag van Catalonië. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een geel broekje en gele kousen. Op de voetbalkousen staat de naam van de club.

Girona 3e shirt 2018-2019

Het Girona 3e tenue voor 2018-2019 is licht blauw met navy blauwe details. De mouwen zijn navy blauw en dit geldt ook voor de zijkanten van het shirt. De bies aan de onderkant van de mouwen is een combinatie van licht blauw en wit en dit geldt ook voor de rechte hals van het tenue. De logo's van de club, MarathonBET en Umbro staan op dezelfde plek als op het uitshirt, evenals de Catalaanse vlag en de leus van de club. Het 3e tenue wordt compleet gemaakt door een licht blauw broekje met aan de onderkant een blauwe band. De kousen zijn navy blauw met een licht blauwe band.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe tenues, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Portugues, Mojica, Garcia Freire, Stuani, Ramalho, Douglas Luiz en andere spelers. Check bovendien het nieuwe thuisshirt!

Girona voetbalshirt bestellen

De nieuwe uittenues van Girona FC kan je vooralsnog alleen bestellen in de clubshop van de Spaanse La Liga club. Ben je op zoek naar andere tenues van Spaanse clubs? Check deze dan exclusief in deze winkel! Inclusief officiële bedrukking.

Bestel je La Liga voetbalshirt in deze SHOP!