Girona FC voetbalshirts 2022-2023

Girona FC en kledingsponsor Puma hebben vandaag de nieuwe Girona voetbalshirts 2022-2023 gepresenteerd. In deze tenues speelt Girona de La Liga en Copa del Rey wedstrijden tijdens het seizoen 2022-2023. De ''Blanquivermells'' eindigden vorig seizoen op de zesde plaats in de La Liga 2 en wonnen de play-offs voor promotie naar La Liga. Ook dit jaar is Puma weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de Girona tenues. De Spaanse club is onderdeel van The City Football Group. Sinds medio 2019 is Puma kledingsponsor van alle clubs, die onderdeel zijn van The City Football Group.

Girona FC thuisshirt 2022-2023

Het Girona FC thuisshirt 2022-2023 wordt dit jaar gekenmerkt door de combinatie van verticale en horizontale rode en blauwe banen. De rechter bovenkant en linker onderkant bevatten een design van horizontale banen en de rechter onderkant en linker bovenkant bevatten verticale banen. De mouwen zijn volledig rood en bovendien is het tenue afgewerkt met zwarte details. De ronde hals en de band aan de onderkant van de mouwen zijn zwart. Ook het Puma logo op de rechterborst en de mouwen is zwart. De linkerborst bevat het logo van de Spaanse voetbalclub en hoofdsponsor GOSBI versiert het midden van het tenue. In de nek op de achterkant van het Girona FC voetbalshirt prijkt de Spaanse vlag. Het Girona FC thuistenue wordt compleet gemaakt door een rood voetbalbroekje en rood/witte kousen.

Girona FC uitshirts 2022-2023

Het Girona uitshirt 2022-2023 is overwegend geel en bevat vanaf de borst naar de onderkant van het tenue vier verticale rode banen. Het voetbalshirt bevat verder een V-hals met aan de binnenkant een rode driehoek. Ook de band aan de onderkant van de mouwen is rood. Het logo van Puma prijkt in het rood op het uittenue en het logo van sponsor GOSBI staat in het zwart/geel op het tenue. Alle logo's staan op dezelfde plek als op het thuistenue. Ook dit voetbalshirt bevat op de achterzijde de Spaanse vlag. Het uittenue wordt gecompleteerd door een geel voetbalbroekje en geel/rode kousen. Girona draagt dit seizoen ook een alternatief uitshirt. Dit betreft het Girona 3e voetbalshirt 2022-2023. Dit voetbalshirt is een combinatie van grijs en navy blauw & bevat een camouflage print. De ronde hals en de band aan de onderkant van de mouwen zijn lichtblauw. Alle logo's op het voetbalshirt bevatten ook deze tint. Het logo van Girona op dit tenue betreft een monochroom logo. Dit betekent dat het logo niet de gebruikelijke kleuren heeft, maar in stijl is van de kleuren van het tenue. De achterkant van dit voetbalshirt is ook donkerblauw. Dit is ook de kleuren van het voetbalbroekje en de kousen.

Zoals alle Puma tenues zijn de Girona tenues uitgerust met de mPerformance technologie. Dit systeem is in de stof van de voetbalshirts verwerkt en zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de Girona voetbalshirts 2022-2023, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Stuani, Martínez, Espinosa, Juanpe, García, Sáiz, Fernández, Bueno en andere spelers.

Girona voetbalshirt bestellen

De nieuwe Puma Girona FC voetbalshirts 2022-2023 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkel. De voetbalshirts zijn voor volwassenen beschikbaar in de maten XS, S, M, L, XL en XXL & hebben een prijs van € 89,95. De voetbalbroekjes zijn € 39,95. Directe levering gegarandeerd! 

Bestel de nieuwe Girona FC voetbalshirts direct in de officiële PUMA SHOP! 

Girona voetbalshirts 2022-2023

Girona FC voetbalshirts 2022-2023