Girona FC voetbalshirts 2021-2022

De Spaanse voetbalclub Girona FC en kledingsponsor Puma hebben afgelopen weekend de nieuwe Girona FC voetbalshirts 2021-2022 gepresenteerd. In deze tenues speelt Girona FC wedstrijden in de Spaanse Segunda Division in 2021-2022. Puma is ook dit jaar de kledingsponsor van de Spaanse club. De club is namelijk onderdeel van de City Group (waartoe ook Manchester City, New York City FC, Melbourne City, Montevideo City Torque en Yokohama F. Marinos behoren). Deze clubs hebben (met uitzondering van New York City FC) Puma als kledingsponsor.

Girona FC thuisshirt 2021-2022

Het Girona FC thuisshirt 2021-2022 bevat dunne verticale rode en witte banen en is verder uitgerust met blauwe accenten. De band aan de onderkant van de mouwen is blauw en hetzelfde geldt voor een band aan de achterkant van de V-hals en een klein vlak op de schouders. Ook het Puma logo op de rechterborst is blauw. De linkerborst bevat de badge van de club. De bovenkant van de achterzijde van het tenue bevat ook een blauw vlak, waarin een graphic van de Catalaanse vlag is verwerkt. Daaronder bevindt zich een wit vlak en de onderkant van het tenue bevat weer rode en witte verticale banen. Het Girona thuistenue 2021-2022 wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje en witte kousen.

Girona FC uitshirts 2021-2022

Het Girona FC uitshirt 2021-2022 is grijs en wordt gekenmerkt door dunne diagonale grijze lijnen van de rechter schouder naar de linker onderkant van het tenue. Onder deze banen heeft het voetbalshirt een donkerdere tint grijs. De mouwen worden afgesloten door een donkergrijze band en de logo's van de club en Puma op de borst zijn lichtblauw. Het uitshirt is bovendien uitgerust met een V-hals en in de nek verschijnt opnieuw de Catalaanse vlag. Girona heeft daarnaast een 3e shirt. De body van het alternatieve uittenue van Girona is geel en daarnaast is het tenue uitgerust met zwarte mouwen en een zwarte, ronde hals. De logo's van Puma en de club op de borst zijn zwart. Dit tenue wordt gecompleteerd door een zwart broekje met gele accenten. Dit is ook de kleurencombinatie van de kousen.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de Girona FC voetbalshirts 2021-2022, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Stuani, Sylla Diallo, Saiz, Mojica, Espinosa en nog meer spelers.

Girona thuisshirt 2021-2022

Girona uitshirt 2021-2022