26 juli 2017

Girona FC voetbalshirts 2017-2018

De naar de La Liga gepromoveerde club Girona FC heeft in samenwerking met kledingsponsor Umbro de nieuwe voetbalshirts voor 2017-2018 gepresenteerd. In deze nieuwe shirts speelt Girona FC de La Liga en Copa del Rey wedstrijden gedurende dit seizoen. Een aantal maanden geleden presenteerde de club Umbro als nieuwe kledingsponsor. Het Amerikaanse sportmerk volgt Kappa op. Check hieronder de details van het nieuwe thuisshirt en uitshirt van de club.

Girona thuisshirt 2017-2018

Het nieuwe Girona thuisshirt voor 2017-2018 wordt gekenmerkt door de brede rode en witte verticale banen over het shirt. De voorkant van het tricot bevat over het midden een brede rode baan. Deze wordt geflankeerd door twee witte banen en ook de zijkanten van het shirt zijn rood. Dit geldt ook voor de mouwen. De mouwen bevatten een gele bies. Deze kleur komt ook terug in de kraag van het shirt. Daarnaast is het shirt uitgerust met een rechte hals. Op de borst prijken de logo's van de club en Umbro en de rechter mouw bevat de La Liga badge. Een speciaal detail is te vinden aan de linker onderkant van het tenue. Hier bevindt zich namelijk de Catalaanse vlag. De onderkant van het shirt is verder nog uitgerust met een navy blauwe lijn. Het tenue wordt compleet gemaakt door een rood broekje en rood/witte kousen.

Girona uitshirt 2017-2018

Het uitshirt van Girona heeft een flitsender design. Dit shirt is aan de bovenkant licht blauw en loopt naar de onderkant langzaam over in het donker blauw. Verder bevat het shirt een gouden strip aan de binnenkant van de kraag en staan de logo's van Umbro en de club weer op de borst. Ook de onderkant van dit shirt is uitgerust met de Catalaanse vlag en bovendien staat op de achterkant van het shirt van de club die haar thuiswedstrijden speelt in het Estadi Motilvi, het oprichtingsjaar van de club: 1930. Dit tenue wordt compleet gemaakt door een navy blauw broekje en kousen in deze kleur.

Deze nieuwe tenues worden vanaf nu gedragen door spelers als Freire, Carmona, Menendez, Bordas en andere sterspelers. Deze nieuwe voetbalshirts kan je vooralsnog alleen kopen in de online shop van de club. Check andere shirts voor 2017-2018 exclusief in deze winkel!