6 juli 2018

Girona thuisshirt 2018-2019

Real Sociedad is niet de enige La Liga ploeg die vandaag nieuwe shirts heeft gelanceerd voor het seizoen 2018-2019. Ook Girona heeft haar nieuwe thuisshirt voor het seizoen 2018-2019 gelanceerd. In dit nieuwe thuisshirt speelt Girona haar thuiswedstrijden in La Liga en de Copa del Rey. Deze wedstrijden worden afgewerkt in het kleine stadionnetje Estadi Montilivi. Dit stadion biedt plaats aan ongeveer 9000 supporters. De kledingsponsor van de Spaanse club is het Engelse sportmerk Umbro. Ben je nieuwsgierig naar het nieuwe thuisshirt van Girona? Check de details hieronder!

Girona thuis shirt en tenue 2018-2019

Het nieuwe thuisshirt van de Spaanse ploeg Girona is anders dan anders. Afgelopen seizoen speelde de selectie van Eusebio en een thuisshirt met een klassiek karakter. Dit jaar is het shirt echter juist erg modern. Dit is niet het enige verschil. Het thuisshirt van Girona wordt namelijk al vele jaren gekenmerkt door verticale banen in de kleuren rood en wit. Dit jaar zijn de banen echter diagonaal. Niet vaak zie je dat een shirt wordt gekenmerkt door diagonale banen. Daarom noemen kenners het nieuwe thuisshirt van Girona voor het seizoen 2018-2019 ook wel een revolutionair shirt. Het nieuwe thuisshirt van de Spaanse club wordt dus gekenmerkt door de kleuren wit en rood. Dit zijn de clubkleuren van Girona. De hals van het nieuwe thuisshirt is rond en is uitgerust met een witte rand. De mouwen van het nieuwe tricot zijn rood terwijl op de rechtermouw de badge van de Primera División te zien is. Op de rechterkant van de borst staat het logo van de kledingsponsor Umbro. Het is het tweede seizoen dat de dubbele diamant terug te zien is op het shirt van de Spaanse middenmoter. Op de linkerkant van de borst prijkt het clubwapen van Girona. Dit logo valt op door de diagonale rode en witte strepen. Het nieuwe thuisshirt van Girona is dus geïnspireerd door het clubwapen. Op de voorkant van het shirt is ook de naam van de nieuwe hoofdsponsor te zien. MARATHON BET mag zich vanaf het seizoen 2018-2019 de trotse shirtsponsor noemen van de club De achterkant van het nieuwe thuisshirt van Girona is volledig rood. Op de achterkant van de kraag staat de tekst ‘’ORGULL GIRONI.’’

Het nieuwe thuistenue van Girona wordt gecompleteerd door een rode voetbalbroek, met aan de zijkant een witte strip en rode voetbalkousen. In dit tenue zijn de sterspelers Mojica, Portu en Stuani aankomend seizoen te zien. Check ook het nieuwe Girona uitshirt!

Girona voetbalshirt bestellen

Helaas is het nieuwe thuisshirt van Girona op dit moment alleen te bestellen in de webshop van de Spaanse club. Wanneer dit verandert hoort je dit als eerste. Wil je andere voetbalshirts bestellen van Spaanse voetbalclubs? Aarzel dan niet en bekijk de beschikbare shirts in DEZE WEBSHOP. Hier heb je ook de mogelijkheid om het shirt te laten bedrukken met je naam en nummer, of met de naam en het nummer van je favoriete voetballer van de Spaanse competitie. Directe levering gegarandeerd!