FC Girona voetbalshirts 2023-2024

Girona FC en kledingsponsor Puma hebben de nieuwe Girona voetbalshirts 2023-2024 officieel gepresteerd met het bekende motto: ''FOREVER. FASTER.'' In deze voetbalshirts speelt Girona de La Liga en Copa del Rey wedstrijden tijdens het seizoen 2023-2024.  Afgelopen seizoen is Girona op de negende plek geëindigd in La Liga. Voor de promovendus van afgelopen seizoen een zeer knap resultaat. De Spaanse club is onderdeel van The City Football Group, een samenwerkingsverband tussen voetbalclubs met onder anderen Manchester City en het Franse Troyes. Sinds 2019 is het Duitse sportmerk Puma de kledingsponsor van alle clubs die bij deze samenwerking zijn aangesloten. 

Girona thuisshirt 2023-2024

Het nieuwe thuisshirt wordt ook dit seizoen weer gekenmerkt door de clubkleuren van Girona FC. Traditioneel gezien is het thuistenue van Girona uitgerust met witte en rode banen, welke in verticale richting over het shirt lopen. De middelste rode baan is minder breed dan de andere banen op het shirt. Verder is het shirt uitgerust met verschillende blauwe details. Deze komen terug in de brede biezen aan de onderkant van de mouwen en in de klassieke V hals van het shirt. Ook het logo van Puma, op de rechterborst is blauw van kleur, en dit geldt ook voor het logo op beide mouwen. De mouwen van het tricot zijn volledig rood van kleur. Op de linkerborst prijkt het clubwapen van de nummer negen van Spanje. Op het midden van het shirt staat de naam van de hoofdsponsor Gosbi, ook deze is blauw van kleur. De achterkant van het shirt is volledig rood, Alleen aan de boven en onderkant van het tenue zijn resten te vinden van de banen die op de voorkant van het shirt te vinden zijn. In de nek van het tenue is de Spaanse vlag terug te vinden. Het nieuwe thuistenue van Girona FC wordt compleet gemaakt door een rood voetbalbroekje en rood/witte kousen, ook hierop zijn club en sponsor uitingen terug te vinden. 

Girona uitshirts 2023-2024

Het Girona FC uitshirt 2023-2024 is wit en bevat een all-over print van lichtblauwe spikkels. De ronde hals en de band aan de onderkant van de mouwen zijn ook lichtblauw. Alle logo's op het Girona uitshirt zijn donkerblauw en deze logo's staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Hetzelfde geldt voor de Catalaanse vlag op de achterzijde. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje en witte kousen met lichtblauwe accenten. In sommige uitwedstrijden draagt Girona het alternatieve uitshirt. Het Girona 3e voetbalshirt 2023-2024 is legergroen met fel groene accenten. De ronde hals en de band aan de onderkant van de mouwen van het Girona uitshirt zijn lichtgroen en ook de logo's op het 3e voetbalshirt zijn fel groen. Dit tenue wordt gecompleteerd door een legergroen voetbalbroekje en legergroene kousen met fel groene accenten.

Girona FC voetbalshirts bestellen

De nieuwe Puma Girona FC voetbalshirts voor het seizoen 2023-2024 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkel. De voetbalshirts zijn voor volwassenen beschikbaar in de maten XS, S, M, L, XL en XXL en hebben een prijs van € 94,95. De voetbalbroekjes zijn beschikbaar vanaf € 39,95 en de kousen zijn € 19,95. Directe levering gegarandeerd!

PUMA
vanaf € 74.95
Bestellen >

FC Girona voetbalshirts 2023-2024
FC Girona voetbalshirts 2023-2024
FC Girona voetbalshirts 2023-2024
FC Girona voetbalshirts 2023-2024
FC Girona voetbalshirts 2023-2024
FC Girona voetbalshirts 2023-2024