Ghana uitshirt 2022-2023

De Ghanese voetbalbond en kledingsponsor Puma hebben vandaag ook het nieuwe Ghana uitshirt 2022-2023 gepresenteerd. In dit nieuwe tenue speelt het Ghanese voetbalelftal de WK 2022 uitwedstrijden en overige interlands in de periode 2022-2023. Tijdens het WK in Qatar speelt Ghana tegen Portugal, Uruguay en Zuid-Korea in poule H. Ook deze jaargang is Puma weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de Ghana tenues. Het Duitse sportmerk is sinds medio 2005 de kledingsponsor van de ''Black Stars''.

Ghana WK 2022 uitshirt 

Het Ghana uitshirt 2022-2023 is dit jaar overwegend rood en bevat het standaard Puma template. Dit template gebruikt Puma voor alle uitshirts van landenteams dit seizoen. Het idee doet denken aan het Nike T90 template van 2004 en het adidas Teamgeist template van 2006. Beide andere sportmerken gebruikten destijds ook een standaard template voor de voetbalshirts van de landenteams. Het Ghana uitshirt wordt vooral gekenmerkt door het grote vlak op het midden van het tenue. Dit vlak bevat aan de bovenkant geometrische vormen in de kleuren van de Ghanese vlag: rood/geel/groen. Deze vormen zijn geïnspireerd door de traditionele Ghanese textielpatronen. In het vlak staan ook de borstnummers van de spelers. Het vlak bevat bovendien de naam van het land (rechts), een zwarte ster als verwijzing naar de bijnaam van het land (midden) en het logo van de Ghanese voetbalbond, de Ghana Football Association/GFA (links). Boven het vlak staat het Puma no.1 logo in het geel. Dit logo bevat zowel het woordmerk als de Puma cat. Het logo van Puma staat ook op beide mouwen. Verder bevat het voetbalshirt een verticale rode baan over het midden en heeft de band aan de onderkant van de mouwen dezelfde kleuren als de Ghanese vlag. Het Ghana uitshirt bevat bovendien een ronde hals. In de nek op de achterzijde van het tenue prijkt ook weer het logo van de voetbalbond. Het Ghana uittenue 2022-2023 wordt compleet gemaakt door een rood voetbalbroekje met contrasterende accenten in de kleuren van de vlag. Dit is ook de kleurencombinatie van de kousen. Beide items bevatten uitingen van het voetbalbond en Puma.

Zoals alle Puma tenues bevatten de Ghana voetbalshirts dit jaar weer de nieuwste performance technologieën. Voor het eerst zijn de authentic tenues uitgerust met de Puma Ultraweave technologie. De authentic tenues zijn de voetbalshirts die de voetballers van Ghana ook daadwerkelijk dragen tijdens de wedstrijden. Deze voetbalshirts wegen slechts 72 gram en bevatten een miniem aantal naden. De Ultraweave voetbalshirts zijn ook uitgerust met een zogenaamde ripstop-constructie. Hierdoor is de beweging van de spelers nog verfijnder en kunnen zij nog meer focus hebben op snelheid en dynamiek. Ook de logo's op de Ultraweave voetbalshirts zijn nog lichter dan voorheen. De Dry Cell technologie is in beide tenues verwerkt en zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het Ghana uitshirt 2022-2023, welke vanaf nu tot en met begin 2024 gedragen wordt door spelers als Kudus, Partey, Gyan, Jordan & André Ayew, Odoi, Sulemana en nog meer spelers en check ook het Ghana thuisshirt 2022-2023.

Ghana uitshirt bestellen

Het nieuwe Ghana WK 2022 uitshirt kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande webshops. Voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL en XXL) is het voetbalshirt € 90,- en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) € 70,-. In deze winkels kun je de nieuwe tenues ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer en vind je bovendien andere merchandising van het land. Directe levering!

Bestel het Ghana uitshirt direct in in de PUMA SHOP

of deze Ghana fanshop! (inclusief officiële bedrukking)

of deze winkel!

Ghana uitshirt 2022-2023

Ghana uitshirt 2022-2023

Ghana uitshirt 2022-2023