2 september 2016

Ghana Afrika Cup 2017 thuisshirt

Het nieuwe Ghana Afrika Cup of Nations thuisshirt voor 2017 is vandaag officieel gelanceerd door de Ghanese voetbalbond en kledingsponsor Puma. Ghana speelt in dit nieuwe thuisshirt de Afrika Cup of Nations wedstrijden van 2017. Dit toernooi vindt in januari en februari 2017 plaats in Gabon. Dit betekent dat het evoKNIT shirt, dat in mei van dit jaar is gelanceerd, maar een korte periode gedragen is door het nationale elftal van Ghana. We bespreken hieronder het design van het nieuwe Afrika Cup of Nations voetbalshirt van ''The black stars.''

Ghana Afrika Cup thuisshirt en tenue 2017

Het nieuwe thuisshirt van Ghana is zoals altijd een combinatie van wit en zwart. Het voetbalshirt is overwegend wit en bevat een brede zwarte hals en gevouwen kraag. Ook de T7 strip over de mouwen is zwart, evenals de bies aan de onderkant van de mouwen. In de bies en in de gevouwen kraag is een speciaal reliëf verwerkt van gele driehoeken. Het logo van kledingsponsor PUMA prijkt op de linker borst in het zwart en op de mouwen in het geel. Het Duitse sportmerk verzorgt sinds 2005 de tenues, trainingskleding en teamkleding van het nationale elftal van Ghana. Op het midden van de borst staat een zwarte ster, welke verwijst naar de bijnaam van het nationale elftal van Ghana: ''The black stars.'' De andere borst is uitgerust met het logo van de Ghanese voetbalbond: Ghana Football Association (GFA). Onder dit logo prijken vier sterren. Deze sterren verwijzen naar de gewonnen Afrika Cups in 1963,1965, 1973 en 1982. Ook de achterkant van het shirt bevat een speciaal design. De bovenkant van de achterkant is namelijk uitgerust met een grijs vlak, waarin zwarte sterren zijn verwerkt. Bovendien bevat de achterkant aan de bovenkant de naam van het land. Het nieuwe Ghana uittenue voor de Afrika Cup van 2017 wordt gecompleteerd door een zwart voetbalbroekje met gele en rode accenten. Deze accenten komen ook weer terug op de kousen. Sterren als Gyan, de gebroeders Ayew, Muntari, Essien, Atsu, Assomoah en nog meer sterren schitteren binnenkort in dit nieuwe shirt. Het nieuwe Ghana tenue is uitgerust met de PUMA Dry Cell technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Check hieronder de foto's van het Ghana Afrika Cup 2017 thuisshirt.

Ghana voetbalshirt kopen

Het nieuwe Ghana Afrika Cup thuisshirt voor 2017 kan je pas vanaf nu kopen. De prijs van het Ghana thuisshirt voor volwassenen is ongeveer € 80,- en voor kinderen € 70,-. Hier kan je ook je Ghana shirt laten bedrukken of printen van een eigen naam en nummer of de bedrukking van jouw favoriete speler. Andere producten van het Afrikaanse land kopen? Check dan het overzicht met beschikbare Ghana producten in het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering!

Koop het nieuwste Ghana voetbalshirt in deze officiële shop! (inclusief fan t-shirts en retro shirts)

of deze GHANA STORE


Ghana Afrika Cup Thuisshirt 2016-2017

Ghana Afrika Cup Thuisshirt 2016-2017 2