Ghana thuisshirt 2022-2023

Het nieuwe Ghana thuisshirt 2022-2023 is vandaag officieel gepresenteerd door de Ghanese voetbalbond en kledingsponsor Puma. In dit tenue speelt het Ghanese voetbalelftal de WK 2022 thuiswedstrijden en de overige interlands in de periode 2022-2023. De ''Black Stars'' nemen het in de poulefase van het WK op tegen Portugal, Uruguay en Zuid Korea. Ook dit jaar is Puma weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de Ghana tenues. Het Duitse sportmerk is sinds 2005 de kledingsponsor van het nationale elftal.

Ghana thuis shirt 2022-2023

Old school meets new-school is het motto van het nieuwe Ghana thuisshirt. Het tenue is namelijk geïnspireerd door verschillende iconische momenten in de historie van het nationale elftal en vooral de historische 3-2 overwinning op Italië tijdens de Olympische Spelen van 1996 in Atlanta.  Talenten als Fabio Cannavaro, Allesandro Nesta en Gianlugi Buffon speelden destijds bij het Olympisch team van Italië. Het tenue is bovendien een eerbetoon aan de prijzenkast van het nationale elftal. De mannen van Ghana wonnen vier keer de Afrika Cup (1963, 1965, 1978 en 1982). 

Het Ghana thuisshirt 2022-2023 heeft een vrij eenvoudig design. Het voetbalshirt is overwegend wit en bevat ook alle kleuren van de nationale vlag. Deze komen namelijk terug in de banen aan de onderkant van de mouwen. Deze banen zijn een combinatie van rood, geel en groen. Verder is het Ghana voetbalshirt uitgerust met een retro kraag. Dit betreft een combinatie tussen een rechte en diagonale hals. Het rechte gedeelte bevat een horizontale gele lijn. Alle logo's staan op de gebruikelijke plekken. De rechterborst bevat het Puma logo in het zwart. Dit logo is een combinatie tussen het woordmerk en de Puma cat & werd door het Duitse sportmerk vooral in de jaren '90 op de voetbalshirts gebruikt. Op de mouwen staan wel alleen de Puma cat in het zwart. De linkerborst is uitgerust met de badge van de nationale voetbalbond, de Ghana Football Association (GFA). Op het midden van de borst prijkt een zwarte ster, verwijzend naar de bijnaam van het Ghanese voetbalelftal: The Black Stars. In de nek op de achterkant van het tenue staat ook het logo van de voetbalbond. Het Ghana thuistenue wordt waarschijnlijk compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met aan de onderkant een rode, groene en gele band. Op de broekjes staan bovendien de logo's van de voetbalbond en Puma. De kousen zijn ook wit en bevatten bovendien de kleuren van de nationale vlag.

Alle voetbalshirts van Puma bevatten dit jaar weer de nieuwste performance technologieën. Voor het eerst zijn de authentic tenues uitgerust met de Puma Ultraweave technologie. De authentic tenues zijn de voetbalshirts die de voetballers van Ghana ook daadwerkelijk dragen tijdens de wedstrijden. Deze voetbalshirts wegen slechts 72 gram en bevatten een miniem aantal naden. De Ultraweave voetbalshirts zijn ook uitgerust met een zogenaamde ripstop-constructie. Hierdoor is de beweging van de spelers nog verfijnder en kunnen zij nog meer focus hebben op snelheid en dynamiek. Ook de logo's op de Ultraweave voetbalshirts zijn nog lichter dan voorheen. De Dry Cell technologie is in beide tenues verwerkt en zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het Ghana thuisshirt 2022-2023, welke vanaf nu tot eind 2023 gedragen wordt door spelers als Asamoah Gyan, Thomas Partey, Mohammed Kudus, Salisu, Odoi, Fatawu Issahaku, Schlupp en nog meer spelers en check ook het Ghana uitshirt 2022-2023

Ghana voetbalshirt bestellen

Het Puma Ghana thuisshirt 2022-2023 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Dit voetbalshirt is voor volwassenen beschikbaar in de maten XS, S, M, L, XL en XXL en voor kinderen in de maten 128, 140, 152, 164 en 176. Voor volwassenen is het replica voetbalshirt € 89,95 en voor kinderen € 69,95. In deze winkels kun je de Ghana tenues ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Check in deze webwinkels ook andere producten van het land. Directe levering!

Bestel het Ghana voetbalshirt altijd in Ghana fanshop! (inclusief officiële bedrukking)

of de PUMA SHOP

of deze SHOP!

Ghana thuisshirt 2022-2023

Ghana thuisshirt 2022-2023 uitgelekt

Ghana thuisshirt 2022-2023