16 oktober 2017

Ghana trainingspak 2018-2019

Ook het nieuwe trainingspak van het Ghanese voetbalelftal lijkt bekend te zijn. In dit trainingspak werken de spelers van Ghana de trainingen en warming-up af ter voorbereiding op de wedstrijden van het nationale elftal van Ghana gedurende 2018-2019. Ghana heeft zich niet weten te plaatsen voor het WK in Rusland. In een poule met Egypte, Oeganda en Congo eindigde Egypte als eerste, waardoor Ghana voor het eerst sinds 2002 niet aanwezig is op het wereldkampioenschap. Het land neemt ook al niet deel aan de Africa Cup van 2018, waardoor dit nieuwe pak vooral gedragen wordt in de aanloop naar de verschillende oefenwedstrijden. Het nieuwe trainingspak bestaat komend seizoen uit een training top en een strakke trainingsbroek.

Ghana training top en trainingsbroek 2018-2019

De training top van het nieuwe Ghana trainingspak voor 2018-2019 is overwegend geel en bevat bovendien rode details. Deze rode accenten komen terug in twee dunne strepen over de raglanmouwen. Kenmerkend aan de mouwen van de drill top is dat deze strak om de armen vallen en perfect meebewegen met de bewegingen van de armen. Bovendien bevatten de mouwen aan de onderkant verborgen duimgaten. Dit zorgt ervoor dat de mouwen nog strakker om de armen vallen en de fit hebben van een handschoen. Tot zover de details van en op de mouwen. Ook het logo van Puma op de rechter borst en de mouwen zijn rood. Het Duitse sportmerk is sinds 2005 kledingsponsor van het nationale voetbalelftal en beide partijen hebben een langdurige samenwerking. De rechter borst van de training top is uitgerust met het logo van de Ghanese voetbalbond: Ghana Football Association (GFA). De training top van Ghana is daarnaast uitgerust met een hoge hals met een verborgen rits tot het midden van de top. De zijkanten van de top zijn bovendien voorzien van twee zakken.

Het nieuwe pak van Ghana wordt compleet gemaakt door een strakke, zwarte trainingsbroek. Deze broek bevat aan de bovenkant een elastische tailleband, waarmee de pasvorm aangepast kan worden. Een ander kenmerk van de trainingsbroek is dat deze strak om de kuiten en enkels valt. Dit wordt een toelopende pasvorm genoemd. De onderkant van de pijpen zijn uitgerust met enkelritsen, wat vooral handig is als de je broek aan en uit wilt doen. Op de trainingsbroek prijken ook de logo’s van de bond en het Duitse sportmerk en de zijkanten van de broek bevatten twee zakken met ritsjes.

Zoals alle trainingskleding van Puma zijn ook de pakken van het Ghanese voetbalelftal uitgerust met de Puma Dry Cell technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Dit pak wordt vanaf medio november 2017 gedragen door spelers als Gyan, Ayew, Essien, Muntari, Asamoah, Atsu, Appiah en andere sterren. Check ook het nieuwe Ghana thuisshirt.

Ghana trainingspak kopen

Het nieuwe Ghana trainingspak voor 2018-2019 kan je vanaf november alleen voor volwassenen bestellen. Dit kan in de maten S, M, L, XL en XXL. De training top en trainingsbroek kunnen los van elkaar gekocht worden. De top heeft een prijs van € 70,- en de trainingsbroek een prijs van € 55,-. Wil je andere Ghana producten kopen? Check dan ook het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Koop de nieuwste Ghana merchandising in deze online SHOP!