Getafe voetbalshirts 2021-2022

Getafe en kledingsponsor JOMA hebben vandaag de nieuwe Getafe voetbalshirts 2021-2022 gepresenteerd. In deze tenues speelt Getafe de La Liga en Copa del Rey wedstrijden in 2021-2022. JOMA is sinds 2004 de producent van de Getafe voetbalshirts en is ook dit jaar verantwoordelijk voor de productie van de tenues van de Spaanse club.

Getafe thuisshirt 2021-2022

De JOMA Getafe voetbalshirts 2021-2022 staan in het teken van het 75 jarig bestaan van de voetbalclub. De club werd in 1946 opgericht en bestaat dit jaar dus 75 jaar. Het thuisshirt is dit jaar weer geheel blauw en bevat een all-over camouflage print in twee tinten blauw. Daarnaast is het tenue uitgerust met een dunne, verticale blauwe lijn, welke op het midden wordt onderbroken door het logo van sponsor Tecnocasa Group. Het tenue is daarnaast uitgerust met een v-hals en gevouwen kraag. Het logo van JOMA staat zowel op de rechterborst als op de mouwen. De linkerborst bevat de badge van de club en in de nek op de achterzijde van het tenue staat in het goud een speciaal logo ter ere van het 75 jarig bestaan van de club. De rechtermouw van het tenue bevat de officiële La Liga badge. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een blauw broekje en blauwe kousen.

Getafe uitshirt en 3e shirt 2021-2022

Het Getafe uitshirt 2021-2022 heeft hetzelfde template als het thuisshirt. Dit tenue is rood met een all-over camo print en bevat verder gele accenten. Deze komen terug in de verticale lijn over het midden van het tenue, de band aan de onderkant van de mouwen, de v-hals en de gevouwen kraag. De logo's van de club en sponsoren staan op dezelfde plek als op het thuistenue, alsook de details. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een rood voetbalbroekje en rode kousen met gele accenten. Getafe heeft ook een alternatief uitshirt. Het Getafe 3e shirt 2021-2022 heeft ook dit template en is wit/grijs met blauwe details. Het logo van hoofdsponsor Tecnocasa Group op het midden van het derde tenue is groen. Het broekje en de kousen van het derde tenue zijn wit met blauwe accenten.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de Getafe voetbalshirts 2021-2022, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Kubo, Ünal, Cucurella, Alena, Hernandez, Arambarri en nog meer spelers.

Getafe voetbalshirt kopen

De JOMA Getafe voetbalshirts 2021-2022 kun je vanaf medio juli bestellen in de onderstaande winkels. Het tenue is beschikbaar in de maten S, M, L, Xl en XXL en heeft een prijs van € 69,95. In deze winkels is het ook mogelijk om het shirt te laten bedrukken met je eigen naam en nummer en vind je bovendien andere La Liga voetbalshirts. 

Scoor je Getafe voetbalshirt in DEZE SHOP! 

of DEZE WINKEL

Getafe uitshirts 2021-2022