Getafe voetbalshirts 2020-2021

Getafe en kledingsponsor JOMA hebben inmiddels ook de nieuwe Getafe voetbalshirts 2020-2021 officieel gelanceerd. In deze tenues spelen de ''Azulones'' tijdens de La Liga en Copa del Rey wedstrijden gedurende 2020-2021. Ook dit jaar is JOMA weer verantwoordelijk voor het design van de tenues van de Spaanse club. Het Spaanse sportmerk is sinds 2004 de kledingsponsor van de club uit de voorstad van Madrid en beide partijen hebben nog een langdurig contract.

Getafe thuisshirt 2020-2021

Het Getafe CF thuisshirt 2020-2021 heeft een vrij standaard design. Het voetbalshirt is geheel blauw en wordt gekenmerkt door de zwarte y-hals. Ook de band aan de onderkant van de mouwen is zwart. Het logo van JOMA staat zowel op de rechterborst als op de mouwen. De linkerborst is uitgerust met de clubbadge van Getafe en op het midden van het tenue staat sponsor Tecnocasa Group. De club draagt tijdens de La Liga wedstrijden de officiële LFP badge op de rechtermouw. Het Getafe thuistenue wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje en blauw/zwarte kousen.

Getafe uitshirt en 3e shirt 2020-2021

Het Getafe uitshirt 2020-2021 is rood en wordt gekenmerkt door de print van dunne, verticale strepen. Ook dit voetbalshirt bevat een zwarte y-hals en een zwarte band aan de onderkant van de mouwen. De logo's van alle sponsoren en de club staan op dezelfde plek als op het thuisstenue. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een rood voetbalbroekje met aan de zijkanten een zwarte taping. De kousen zijn geheel rood. Daarnaast heeft Getafe nog een alternatief uitshirt of 3e voetbalshirt. Dit tenue is wit en bevat dezelfde graphic print als het thuishirt en uitshirt. Dit tenue is uitgerust met een blauw/zwarte y-hals en deze kleur komt ook weer terug in de band aan de onderkant van de mouwen. Het logo van sponsor Tecnocasa Group prijkt in het groen op het midden van het derde tenue. Het derde tenue wordt compleet gemaakt door een blauw broekje en witte kousen.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Getafe tenues, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Mata, Cucurella, Ünal, Dakonam en nog meer spelers.

Getafe voetbalshirt kopen

De nieuwe voetbalshirts van Getafe kun je vanaf oktober bestellen in de onderstaande winkels. Het tenue is ebschikbaar in de maten S, M, L, Xl en XXL en heeft een prijs van € 69,95. In deze winkels is het ook mogelijk om het shirt te laten bedrukken met je eigen naam en nummer, of met de naam en het nummer van je favoriete voetballer van de Spaanse club. Directe levering gegarandeerd!

Scoor je Getafe voetbalshirt in DEZE SHOP! 

of DEZE WINKEL

Getafe thuisshirt 2020-2021

Getafe uitshirt 2020-2021