3 juli 2018

Getafe voetbalshirts 2018-2019

De Spaanse club Getafe heeft in samenwerking met kledingsponsor Joma de nieuwe shirts voor het seizoen 2018-2019 officieel gelanceerd. Getafe Eindigde vorig seizoen op een keurige 8e plaats in de Spaanse competitie. De nieuwe shirts van de club uit het Spaanse stadje Getafe, een kleine voorstad van de Spaanse hoofdstad Madrid, gaan we zien tijdens de wedstrijden in de Primera División en tijdens het beker toernooi in Spanje de Copa Del Rey. Getafe is nog een relatief jonge club. Getafe is namelijk pas opgericht in 1983. Sindsdien speelt de club haar thuiswedstrijden in het Coliseum Alfonso Perez. Dit stadion biedt plaats aan ongeveer 17.000 supporters. Ben je nieuwsgierig naar de nieuwe shirts van de ploeg van trainer José Bordalás? Check de details hieronder!

Getafe thuis shirt en tenue 2018-2019

Het nieuwe thuisshirt van Getafe is net als afgelopen jaar blauw van kleur. Blauw is ook de echte clubkleur van de Spaanse club. In het logo van Getafe komt de kleur blauw ook prominent naar voren. Het nieuwe thuisshirt van Getafe heeft een schitterende V hals. Deze wordt versierd met de Spaanse vlag. De kleuren geel en rood lopen namelijk langs de kraag. In de binnenkant van de kraag staat geschreven Getafe C.F. S.A.D. Dit is de officiële naam van de Spaanse club. De mouwen van het nieuwe shirt zijn uitgerust met 3 strepen. Deze zijn zwart van kleur en zorgen voor een flitsend karakter van het shirt. De biezen van de mouwen van het shirt zijn net als de kraag uitgerust met de Spaanse vlag. Het logo van Joma komt ook terug op het shirt. Zowel om de mouw als op de rechterkant van de borst is dit logo in het wit te vinden. Op de linkerkant van de borst staat het logo van Getafe. Op de voorkant van het shirt is natuurlijk ook de clubsponsor terug te vinden. Teenocasa Group is de sponsor van de Spaanse middenmoter. Het nieuwe thuistenue van Getafe wordt gecompleteerd door een blauwe broek en blauwe voetbalkousen.

Getafe uit shirt en tenue 2018-2019

Het nieuwe uittenue van Getafe is gebaseerd op hetzelfde template als het thuisshirt van de Spaanse club. De kleur van het uitshirt voor het seizoen 2018-2019 is hetzelfde als het uitshirt van afgelopen seizoen. Getafe hoopt erop dat het nieuwe seizoen ook even goed gaat als het seizoen van vorig jaar. Ook de kraag van het uitshirt is een V hals en wordt ook versierd met de Spaanse vlag. Deze Spaanse vlag komt ook terug in de biesjes aan de onderkant van de mouwen. Aan de zijkant van het shirt zit een zwarte strip. En de 3 strepen op de mouwen van het shirt zijn ook zwart van kleur. Het Joma logo staat zowel op de mouwen van het shirt als op de linkerkant van de borst. Terwijl op de rechterkant van de borst ruimte is vrij gemaakt voor het logo van de club. Het Wapen van Getafe is blauw met gele, groene en rode details. Op de voorkant van het shirt is ook de sponsor weer terug te vinden. In witte letters staat Teenocasa hier namelijk op. Het nieuwe uittenue van Getafe wordt gecompleteerd door een rode voetbalbroek en rode kousen.

Ook is er door Getafe en Joma een 3e wedstrijdshirt gelanceerd. Dit 3e shirt is wit van kleur met groene accenten aan de zijkant van het shirt en in de kraag. Ook de biezen van het 3e wedstrijdshirt zijn groen en de strepen op de mouwen ook. De Spaanse vlag is niet terug te vinden op het 3e shirt van Getafe. In plaats daarvan wordt het shirt afgemaakt met een zwart witte kleuren combinatie. Het logo van Joma staat zowel op de mouw als op de linkerkant van de borst. Dit logo is zwart van kleur. De naam van de shirtsponsor Teenocasa Group is groen. Het nieuwe 3e wedstrijdtenue wordt gecompleteerd door een witte broek en witte voetbalkousen

Getafe voetbalshirt kopen

De nieuwe Getafe voetbalshirts zijn vanaf  nu te koop in de onderstaande webshops. De prijs van deze tenues is slechts € 60,-. In deze winkels is het ook mogelijk om het shirt te laten bedrukken met je eigen naam en nummer, of met de naam en het nummer van je favoriete voetballer van de Spaanse club. Ben je op zoek naar andere producten van de Spaanse club? Bekijk dan het overzicht met beschikbare artikelen hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Scoor je Getafe voetbalshirt in DEZE SHOP! 

of DEZE WINKEL