14 juli 2017

Getafe voetbalshirts 2017-2018

De nieuwe Getafe voetbalshirts voor 2017-2018 zijn vandaag officieel gelanceerd door kledingsponsor Joma en de promovendus. In deze nieuwe shirts speelt Getafe de La Liga en Copa del Rey wedstrijden dit seizoen. De club en Joma presenteerden tegelijkertijd het nieuwe thuisshirt en uitshirt van de club, die na één jaar afwezigheid weer actief zal zijn op het hoogste niveau van Spanje. Check hieronder de details van de nieuwe shirts, die beide gebaseerd zijn op één en hetzelfde template.

Getafe thuisshirt 2017-2018

Het nieuw Getafe thuisshirt voor 2017-2018 is zoals altijd overwegend blauw en wordt gekenmerkt door de print van blauwe strepen in verschillende diktes en vlakken over het gehele shirt. Verder is het thuisshirt uitgerust met een ronde hals. De rechter borst bevat het logo van JOMA en de trademark tekens van het Spaanse sportmerk komen terug op de schouders en mouwen. De mouwen zijn egaal blauw. Tijdens de La Liga wedstrijden prijkt de LFP badge op de rechter mouw. Net onder de kraag bevindt zich aan de achterkant van het shirt de Spaanse vlag. De club heeft momenteel nog geen nieuwe hoofdsponsor. Het nieuwe thuistenue van de club van trainer Bordalas wordt gecompleteerd door een blauw broekje en blauwe kousen.

Getafe uitshirt 2017-2018

Het nieuwe uitshirt van Getafe heeft hetzelfde template als het thuisshirt. Dit shirt is echter overwegend rood met flitsende rode strepen over de voorkant van het shirt. Dit shirt bevat bovendien een ronde hals en de logo's van JOMA en de club staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Dit tenue wordt compleet gemaakt door een rood broekje en rode kousen. Getafe heeft dit seizoen ook een 3e shirt. Ook dit shirt heeft hetzelfde template. Dit shirt is fel geel en het tenue wordt compleet gemaakt door een fel geel broekje en fel gele kousen.

Getafe shirt kopen

Het nieuwe Getafe voetbalshirt voor 2017-2018 kan je vanaf nu kopen in de onderstaande shops. De prijs van het shirt van Getafe is € 74,95 en deze is voor volwassenen beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL. Check in de onderstaande winkels ook andere voetbalshirts van La Liga clubs!

Scoor het nieuwe Getafe shirt in DEZE SHOP!