Getafe Europa League voetbalshirt 2019-2020

Getafe en kledingsponsor JOMA hebben gisteren een speciala uitshirt voor de wedstrijden in de Europa League gelanceerd. In dit voetbalshirt speelt de Spaanse club alleen in het tweede toernooi van Europa. In dit tenue speelt Getafe de wedstrijden tegen FC Basel, FK Krasnodar en Trabzonspor. Joma is sinds 2004 al kledingsponsor van de Spaanse club, die vorig seizoen als vijfde eindigde in de Spaanse competitie.

Het Getafe Europa League voetbalshirt voor 2019-2020 is geheel blauw en wordt gekenmerkt door de melange achtige print op de mouwen. Daarnaast bevat het tenue een subtiel detail uit de kleuren van de Spaanse vlag. De achterkant van de V-hals bevat namelijk dunne, gele en rode strepen. Op de rechterborst en de mouwen staat het logo van JOMA en de andere borst bevat het logo van Getafe CF. Op het midden van de Europa League tenues staat sponsor Libertex Trade Online. Dit is een andere sponsor dan op de andere Getafe voetbalshirts. Op deze voetbalshirts staat namelijk het loog van Tecnocasa. De rechtermouw van het Getafe tenue bevat de officiële Europa League badges. Het tenue wordt verder compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje en blauwe kousen. Check hieronder nog een foto van het nieuwe tenue, dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Jaime Mata, Djené Dakonam, Jorge Molina, Fajr, Ndiaye en nog meer spelers.

Dit nieuwe Getafe tenue kun je alleen bestellen in de clubshop van de Spaanse club. Wil je het thuisshirt of uitshirt bestellen? De prijs van deze tenues is slechts € 60,-. In de onderstaande winkels is het ook mogelijk om het shirt te laten bedrukken met je eigen naam en nummer, of met de naam en het nummer van je favoriete voetballer van de Spaanse club.Directe levering gegarandeerd!

Scoor je Getafe voetbalshirt in DEZE SHOP! 

of DEZE WINKEL