Getafe CF voetbalshirts 2022-2023

Getafe en kledingsponsor JOMA hebben vandaag de nieuwe Getafe voetbalshirts 2022-2023 gepresenteerd. In deze tenues speelt de Spaanse club de La Liga en Copa del Rey wedstrijden in 2022-2023. Getafe eindigde afgelopen seizoen op de vijftiende plek in de Spaanse competitie. Ook dit jaar is JOMA weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de Getafe voetbalshirts. Het Spaanse sportmerk is sinds 2004 de kledingsponsor van de ''Azulones'' en dit contract loopt in ieder geval nog tot de zomer van 2024.

Getafe CF thuisshirt 2022-2023

Het Getafe CF thuisshirt 2022-2023 is dit jaar overwegend blauw met fel groene accenten. De band aan de onderkant van de mouwen is fel groen met een design van dunne, blauwe, lijnen. Dit design komt ook weer terug in de overlappende V-hals van het voetbalshirt. Het tenue beat verder een all-over sublimatieprint van vliegtuigen. Dit design is geïnspireerd door de vlag van de wijk Getafe, gelegen in Madrid. Op de rechterborst en de mouwen staat het logo van JOMA en de linkerborst bevat de badge van de club. Tecnocasa Group is sinds het seizoen 2014-2015 de shirtsponsor van de Spaanse club en staat op het midden van het tenue. In de nek op de achterzijde van het Getafe thuisshirt is de Spaanse vlag verwerkt. Het Getafe thuistenue wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje en blauwe kousen met fel groene details.

Getafe uitshirts 2022-2023

Het Getafe CF uitshirt 2022-2023 heeft hetzelfde template als het thuisshirt. Dit voetbalshirt is rood en bevat een blauwe V-hals met dunne rode en blauwe lijnen. Dit design komt ook weer terug in de biesjes. Ook dit voetbalshirt is uitgerust met een all-over print en alle logo's en details staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Het uittenue wordt gecompleteerd door een rood broekje en rode kousen met blauwe accenten. In een aantal uitwedstrijden draagt Getafe CF het alternatieve uitshirt. Het Getafe 3e voetbalshirt 2022-2023 heeft ook hetzelfde template als de andere twee teneus. Dit tenue is fel groen en bevat een blauwe V-hals met dunne groene en blauwe lijntjes. Dit design komt ook weer terug in de band aan de onderkant van de mouwen. De logo's van JOMA en hoofdsponsor Tecnocasa Group op dit voetbalshirt zijn groen. Ook dit voetbalshirt bevat verder dezelfde all-over print en details als de andere twee voetbalshirt. Het voetbalbroekje en de kousen van dit tenue zijn ook fel groen met blauwe details.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de JOMA Getafe CF voetbalshirts 2022-2023, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Ünal, Olivera, Mayoral, Yokuslu, Vitolo, Villar, Jankto, Suárez, Arambarri en andere spelers.

Getafe voetbalshirt kopen

De JOMA Getafe voetbalshirts 2022-2023 kun je vanaf medio juli bestellen in de onderstaande winkels. Het tenue is beschikbaar in de maten S, M, L, Xl en XXL en heeft een prijs van € 69,95. In deze winkels is het ook mogelijk om het shirt te laten bedrukken met je eigen naam en nummer en vind je bovendien andere La Liga voetbalshirts. 

Scoor je Getafe voetbalshirt in DEZE SHOP! 

of DEZE WINKEL

Getafe thuisshirt 2022-2023

Getafe uitshirt 2022-2023

Getafe 3e shirt 2022-2023