Fortuna Sittard voetbalshirts 2022-2023

Fortuna Sittard en kledingsponsor Masita Sportswear hebben inmiddels ook de nieuwe Fortuna Sittard voetbalshirts 2022-2023 gepresenteerd. In deze tenues speelt de club van trainer Sjors Ultee de Eredivisie en KNVB Beker wedstrijden tijdens het seizoen 2022-2023. Fortuna Sittard eindigde vorig seizoen op de vijftiende plek in de Eredivisie. Ook dit jaar is Masita weer de kledingsponsor van ''FSC''. De eerste samenwerking tussen Masita en Fortuna Sittard dateert van de jaren '70, maar sinds medio 2017 is het merk uit Sittard weer kledingsponsor van de Limburgse voetbalclub.

Fortuna Sittard thuisshirt 2022-2023

Het Fortuna Sittard thuisshirt 2022-2023 werd tegelijkertijd met aanwinst Burak Yilmaz gepresenteerd. De Turkse international droeg het nieuwe tenue bij zijn presentatie. Het voetbalshirt heeft het iconische design. Het voetbalshirt is geel en bevat zowel groene als witte accenten. De overlappende V-hals en de band aan de onderkant van de mouwen hebben deze kleurencombinatie. De rechterborst bevat het logo van Masita en de linkerborst het logo van de club. Vanaf dit seizoen is BetCity de shirtsponsor van Fortuna Sittard. Het gokbedrijf volgt Hurkmans Groep op, dat sinds medio 2020 de hoofdsponsor van de Eredivisie club was. Het Fortuna Sittard thuistenue 2022-2023 wordt compleet gemaakt door een groen voetbalbroekje, waarop ook de logo's van de club en Masita staan. De kousen zijn volledig geel.

Fortuna Sittard uitshirt 2022-2023

Het Fortuna Sittard uitshirt 2022-2023 wordt dit seizoen gekenmerkt door het half-om-half design. De rechterkant van het voetbalshirt is zwart en de linkerkant donker grijs. Het tenue heeft verder hetzelfde template als het thuisshirt. Ook dit voetbalshirt heeft een overlappende V-hals, maar dan in het turquoise/wit. Dit is ook de kleurencombinatie van de band aan de onderkant van de mouwen. Ook het Masita logo op de rechterborst is turquoise. De logo's van Fortuna Sittard en BetCity staan op dezelfde plek als op het Fortuna Sittard thuistenue. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje en zwarte kousen met turquoise accenten.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de Fortuna Sittard voetbalshirts 2022-2023, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Yilmaz, Cordoba, Seuntjes, Erdogan, Siovas, Vita, Noslin, Gladon, Cox, Ferati, Baghdadi en nog meer spelers.

Fortuna Sittard thuisshirt 2022-2023

Fortuna Sittard uitshirt 2022-2023