4 september 2017

Fortuna Sittard voetbalshirts 2017-2018

De nieuwe voetbalshirts van Fortuna Sittard zijn inmiddels ook officieel gelanceerd door de club en de nieuwe kledingsponsor Masita. In deze nieuwe shirts speelt de Limburgse club de Jupiler League en KNVB Beker wedstrijden gedurende 2017-2018. Fortuna eindigde afgelopen seizoen op een zeventiende plaats, waardoor het dit seizoen opnieuw actief is op het tweede niveau van Nederland. Masita is vanaf dit seizoen de nieuwe kledingsponsor van de club. Beide partijen tekenden in juni een contract voor de duur van twee seizoenen. Met het binnenhalen van Fortuna Sittard heeft Masita alle Limburgse profclubs onder haar hoede. Het sportmerk verzorgt ook de tenues van Roda JC, VVV Venlo en MVV. Check hieronder de details van het nieuwe thuisshirt en uitshirt van de equipe van Sunday Oliseh.

Het nieuwe Fortuna Sittard thuisshirt voor 2017-2018 heeft een vrij simpel design. Dit shirt is geel en bevat groene accenten. Deze komen terug in de v-hals en de bies aan de onderkant van de mouwen. Op de rechter borst en de mouwen prijkt het logo van Masita en op de linker borst staat het logo van de club. In de binnenkant van de hals is de naam van de club verwerkt en op de achterkant van het shirt staat de tekst: NAO VEURE. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een groen broekje en groen/gele kousen.

Het nieuwe Fortuna Sittard uitshirt voor 2017-2018 is overwegend blauw en bevat een all-over print van ruiten over de voor- en achterkant van het voetbalshirt. Ook dit shirt bevat een v-hals en op het midden van de borst en op de mouwen staat het logo van de nieuwe kledingsponsor. Het logo van de Limburgse club staat op de linker borst van het uitshirt en verder bevat het shirt ook dezelfde details als het thuistenue. Het tenue wordt compleet gemaakt door een wit broekje en blauwe kousen.

De Fortuna Sittard voetbalshirts zijn vooralsnog alleen te koop via de online clubshop van de Jupiler League club. Wil je andere shirts voor 2017-2018 kopen? Check ze exclusief in deze winkel!