Fortuna Sittard uitshirt 2018-2019

De nieuwe Fortuna Sittard uitshirts voor 2018-2019 zijn inmiddels ook bekend. In deze shirts speelt de Limburgse club de uitwedstrijden in de Eredivisie en KNVB Beker gedurende 2018-2019. De promovendus droeg het nieuwe shirt voor het eerst in de oefenwedstrijd tegen GOZTEPE SK. Fortuna Sittard eindigde afgelopen seizoen als tweede in de Jupiler League. Omdat kampioen Jong Ajax niet gerechtigd is te promoveren naar de Eredivise, nam Fortuna automatisch dit ticket over. Check hieronder alle details van het nieuwe uitshirt van de club die dit seizoen onder leiding staat van trainer René Eijer.

Het Fortuna Sittard uitshirt voor 2018-2019 is evenals vorig seizoen overwegend donker blauw en bevat opnieuw een ruiten design. Verder heeft het shirt een kleine V-hals. Het logo van kledingsponsor MASITA prijkt zowel op de rechter borst als op de mouwen. Masita is sinds vorig seizoen kledingsponsor van de Limburgse club en beide partijen verlengden vorige maand de verbintenis tot en met 2021. Op het midden van het voetbalshirt prijkt sponsor DLM (De Lease Maatschappij). DLM is sinds 2013 aan de club verbonden en afgelopen maand werd het contract met meerdere seizoenen verlengd. Op het thuisshirt staat SPARR Finance als hoofdsponsor. De linker borst is uitgerust met het logo van de club en aan de achterkant van het uitshirt prijkt de leus van de club: ''SAMEN NAO VEURE.'' Het Fortuna Sittard uittenue wordt dit seizoen compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje en donkere kousen. Op beide items staan uitingen van de club en MASITA, evenals verschillende sponsoren.

Check hieronder nog meer foto's van het nieuwe tenue, dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Demmers, Novakovich, Stokkers, Dianessy, Vlijter, Smeets en nog meer sterspelers. Check bovendien het nieuwe thuisshirt.

Fortuna Sittard voetbalshirt bestellen

Het nieuwe Fortuna Sittard shirt voor 2018-2019 kan je alleen in de online shop van de Limburgse club bestellen. Hier heeft het shirt een prijs van ongeveer € 70,-. Wil je andere voetbalshirts van Eredivisie clubs bestellen? Check dan de onderstaande webshops! Directe levering gegarandeerd!

Bestel je Eredivisie shirt in deze winkel! 

of in deze SHOP!

 

Bron: INSTGRAM Fortuna Sittard.