Fortuna Sittard thuisshirt 2018-2019

Het nieuwe Fortuna Sittard thuisshirt voor 2018-2019 is inmiddels ook officieel gelanceerd door de Limburgse club en kledingsponsor MASITA. In dit nieuwe voetbalshirt speelt Fortuna Sittard de Eredivisie en KNVB Beker wedstrijden in het Fortuna Sittard Stadion gedurende dit seizoen. Fortuna eindigde afgelopen seizoen als tweede in Jupiler League. Omdat kampioen Jong Ajax niet mocht promoveren, betekende dit dat het keurkorps van Rene Eijer dit seizoen op het hoogste niveau van Nederland speelt. MASITA is dit seizoen weer verantwoordelijk voor het design van de tenues van Fortuna Sittard. Het merk is sinds 2017 kledingsponsor van de club en twee weken geleden werd het contract met drie jaar verlengd, waardoor beide partijen tot 2021 aan elkaar verbonden zijn. Check hieronder alle details van het nieuwe thuisshirtt

Fortuna Sittard thuis shirt en tenue 2018-2019

Het Fortuna Sittard thuisshirt voor 2018-2019 is ook dit seizoen natuurlijk weer geheel in stijl van de clubkleuren van de Limburgse club. De body van het shirt is overwegend geel en verder is het shirt uitgerust met een ronde hals in dezelfde kleur. Aan de achterkant van het shirt bevindt zich de leus van de club: ''SAMEN NAO VEURE.'' De mouwen van het nieuwe Fortuna Sittard tenue zijn geheel groen. Deze mouwen worden afgesloten door een gele bies. Op de rechter borst en de mouwen prijkt het logo van sponsor MASITA en de linker borst is uitgerust met het logo van de in 1968 opgerichte club. Sparr Finance is de hoofdsponsor van de Limburgers. De onderneming uit Zuid Holland is sinds eind 2017 shirtsponsor van de club. Het logo van het bedrijf staat uiteraard op het midden van het shirt. Het nieuwe tenue van Fortuna Sittard wordt dit jaar gecompleteerd door een groen voetbalbroekje. Dit short is ook uitgerust met gele accenten. De kousen hebben ook deze kleuren combinatie en op alle items staan uitingen van de club en Masita.

Check hieronder nog meer foto's van het nieuwe tenue, dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Demmers, Novakovich, Stokkers, Dianessy, Vlijter, Smeets en nog meer sterspelers.

Fortuna Sittard voetbalshirt bestellen

Het nieuwe Fortuna Sittard shirt voor 2018-2019 kan je alleen in de online shop van de Limburgse club bestellen. Hier heeft het shirt een prijs van ongeveer € 70,-. Wil je andere voetbalshirts van Eredivisie clubs bestellen? Check dan de onderstaande webshops! Directe levering gegarandeerd!

Bestel je Eredivisie shirt in deze winkel! 

of in deze SHOP!